Antwerpen
+32 (0) 4 97639717

Van 09.00 to 21.00

Via App en Messenger

Contact

Laagste prijs garantie
Wij hanteren elke dag weer de laagste prijzen
Beste Service
Bij ons krijgt u altijd net dat beetje extra service tijdens uw reparatie
volgens afspraak
Wij doen niks zonder eerst met u te overleggen
2 jaar garantie
Op al de door ons vervangen onderdelen
Facebook

iPhone herstellen Antwerpen

iPhone herstellen in Antwerpen

iPhone herstellen Antwerpen

iPhone herstellen Antwerpen: Heeft u een iPhone met een scheur in het glas, ziet u alleen nog strepen op het beeldscherm of heeft u een andere schade? Bij De Telefoon Reparatie Winkel kunt u altijd vrijblijvend binnenlopen voor gratis advies of een iPhone herstelling ter plaatsen. Wij zorgen ervoor dat het herstellen van uw iPhone niet langer duurt als 20 tot 30 minuten ”Klaar terwijl u wacht en meekijkt”. Betaal niet teveel voor uw iPhone herstellen Antwerpen door bij ons langs te komen, dit scheelt u al snel 20 tot 30 euro per reparatie. U krijgt bij ons de goedkoopste herstelling van Belgie met 1 jaar garantie en originele onderdelen! Let wel: Dit is enkel een vergelijking met originele onderdelen.

Uw iPhone herstellen Antwerpen klaar in 30 minuten

Uw iPhone herstellen Antwerpen kunt u aan ons toe vertrouwen. Wij zijn al jaren experts in het herstellen van de iPhones in Antwerpen. Begonnen met de iPhone 3 en nu zijn we alweer bij de iPhone 7. Wij weten af van alle problemen omtrent alle iPhones en hebben daar in 95% van de gevallen een antwoord op. Bij De Telefoon Reparatie Winkel in Antwerpen werken alleen ervaren monteurs die hun vaak zeer goed verstaan. Al onze werknemers zijn intern opgeleid en omdat wij uitsluitend repareren met de originele onderdelen kunnen wij op uw iPhone herstelling 1 jaar garantie geven en zorgen er altijd voor dat u niet langer als 30 minuten hoeft te wachten.

Van onderstaande iPhone herstellingen Antwerpen hebben wij alles op voorraad:

- iPhone 4 en 4s herstellingen
- iPhone 5, 5c en 5s herstellingen
- iPhone 6 en 6s herstellingen
- iPhone 6 en 6s Plus herstellingen
- iPhone 7 en 7 Plus herstellingen

 

De Telefoon Reparatie Winkel hersteldiPhones uit heel belgië

Niet alleen iPhone herstellingen uit Antwerpen zijn welkom. Maar ook uit de plaatsen Sint-Niklaas, Willebroek en Deurne ontvangen wij veel iPhone herstellingen. Heeft u schade? Betaal dan niet teveel of wacht geen dagen op uw herstellingen kom langs één van onze winkels. Omdat wij onze onderdelen direct bij de hoofdleverancier inkopen en dit voor 4 winkels tegelijk doen kunnen wij u een relatief lage herstelprijs bieden. Wij hebben geen geheimen en daarom heeft u bij ons de mogelijkheid mee te kunnen kijken terwijl wij uw iPhone herstellen.

 

iPhone 5 reparatie iPhone 5s Reparatie

iPhone 5 Reparatie

iPhone 5s Reparatie

iphone 6 reparatie iPhone 6 Plus Reparatie

iPhone 6 Reparatie

iPhone 6 Plus Reparatie

Wij helpen u graag!

 

Onze winkels zijn te vinden in omgeving van de onderstaande gemeenten:

iPhone reparatie Wilrijk, iPhone reparatie Zandhoven en Herentals, iPhone reparatie Kapellen en Brasschaat, iPhone reparatie Ranst en Lier, iPhone reparatie Wijnegem