Antwerpen
+32 (0) 4 97639717

Van 09.00 to 21.00

Via App en Messenger

Contact

Laagste prijs garantie
Wij hanteren elke dag weer de laagste prijzen
Beste Service
Bij ons krijgt u altijd net dat beetje extra service tijdens uw reparatie
volgens afspraak
Wij doen niks zonder eerst met u te overleggen
2 jaar garantie
Op al de door ons vervangen onderdelen
Facebook

iPhone Reparatie Kapellen en Brasschaat

iPhone reparatie Kapellen en Brasschaat op Locatie

iPhone reparatie Brasschaat

Heeft u een iPhone reparatie Kapellen en Brasschaat nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Heeft u een iPhone met gebarsten touchscreen, werkt het LCD display niet meer, heeft u problemen met de aan/uit knop of de oplaadconnector? Bij De Telefoon en Computer Reparatie Winkel kunt u vrijblijvend langskomen. Wij zorgen ervoor dat u uw iPhone reparatie binnen 30 minuten netjes gerepareerd terug heeft. Woont u in de omgeving Kapellen of Brasschaat? Kom dan langs bij ons reparatiecentrum, dat is nog geen 15 minuten rijden. Wij bieden u de kwalitatief goedkoopste iPhone reparaties van vlaanderen met 1 jaar garantie en klaar terwijl u wacht en mee kunt kijken als u wilt. Wij helpen u graag met uw iPhone reparatie uit Kapellen of Brasschaat! Als u een afspraak maakt voor bij u op locatie dan zijn wij er vaak dezelfde dag nog! Makkelijker kunnen wij het u niet maken.

 

Laat uw iPhone uit Kapellen en Brasschaat repareren door professionals

Als u met uw iPhone reparatie uit Kapellen of Brasschaat bij ons langskomt, bent u verzekert van een goedkope en vakkundige iPhone reparatie. Wij zijn niet alleen handig met de de iPhone 6, maar ook met de overige type iPhones. Wij hebben ruim 90% van alle iPhone reparaties op voorraad en werken uitsluitend met originele onderdelen, zodat u kunt profiteren van de hoogste kwaliteiten de beste service. De Telefoon en Computer Reparatie Winkel is gewoonweg de beste partij voor uw iPhone reparatie uit Kapellen en Brasschaat.

 

1 Jaar garantie op uw iPhone reparatie

Bij De Telefoon en Computer Reparatie Winkel krijgt u 1 jaar garantie op de door ons uitgevoerde iPhone reparatie. Wij repareren uitsluitend met de hoogste kwaliteit onderdelen en hebben al onze monteurs de juiste ervaring en passie om een iPhone reparatie uit Brasschaat en Kapellen netjes en zorgvuldig tot een goed eind te brengen. Na elke iPhone reparatie ontvangt u per email uw reparatie factuur en dit is gelijk uw garantiebewijs.

 

Contact met De Telefoon en Computer Reparatie Winkel

U kunt onze monteurs altijd snel en gemakkelijk bereiken. Wij werken 7 dagen per week van 09:00 tot 21:00 Bel, mail, app of bericht ons via Facebook. Wij helpen u graag!

 

Meer interessante pagina’s:

iPhone reparatie Stabroek - Ekeren, iPhone herstellen Antwerpen, iPhone reparatie Zandhoven - Herentals, iPhone reparatie Ranst - Lier, iPhone reparatie Wijnegem - Schoten, iPhone reparatie Wilrijk - Kontich, iPhone reparatie Mechelen - Willebroek, iPhone reparatie Sint-Niklaas en Beveren