Antwerpen
+32 (0) 4 97639717

Van 09.00 to 21.00

Via App en Messenger

Contact

Laagste prijs garantie
Wij hanteren elke dag weer de laagste prijzen
Beste Service
Bij ons krijgt u altijd net dat beetje extra service tijdens uw reparatie
volgens afspraak
Wij doen niks zonder eerst met u te overleggen
2 jaar garantie
Op al de door ons vervangen onderdelen
Facebook

iPhone Reparatie Zandhoven en Herentals

iPhone Reparatie Zandhoven en Herentals

iPhone reparatie Zandhoven

U kunt nu een afspraak maken voor bij u thuis, op uw werk en zelfs in de kroeg. De reparatie duurt nooit langer dan 30 minuten en u krijgt altijd 1 jaar garantie op uw iPhone reparatie. Makkelijker kunnen wij het niet maken voor u.

De Telefoon en Computer Reparatie Winkel is gemiddeld 10 tot 20% goedkoper dan de concurrent!!!

Voor een iPhone reparatie uit Zandhoven of Herentals zoekt u natuurlijk een reparatiecentrum dat is verkozen tot beste van Vlaanderen! Dan bent u bij ons van harte welkom. Wij zijn verkozen tot beste door ''Test-aankoop.be'' omdat wij snel, goedkoop en betrouwbaar herstellen en u graag helpen met een reparatie omtrent uw iPhone. Onze professionele monteurs hebben naast jarenlange ervaring ook de juiste opleiding om uw iPhone reparatie uit Zandhoven en Herentals netjes uit te voeren. Een iPhone reparatie kunnen wij u aanbieden voor de kwalitatief laagste prijs van België. U krijgt altijd 1 jaar garantie, en u mag meekijken tijdens uw iPhone reparatie!

 

Laat uw iPhone 5 of 6 professioneel herstellen

Een iPhone herstellen uit Herentals en Zandhoven word bij ons vakkundig en snel gerepareerd. Wij herstellen niet alleen de iPhone 5 en 6 maar natuurlijk ook alle andere type iPhones. Wij hebben bijna 90% van alle iPhone herstellingen op voorraad en werken uitsluitend met originele onderdelen. De Telefoon en Computer Reparatie Winkel is gewoonweg de beste partij voor uw iPhone herstelling uit Herentas en Zandhoven. U rijd ongeveer 15 min met uw auto, wacht nog geen 30 minuten in onze reparatie winkel en uw iPhone is weer als nieuw en dit terwijl u meekijkt

 

1 jaar garantie op uw iPhone reparatie

Bij De Telefoon en Computer Reparatie Winkel werken uitsluitend vakmensen met passie voor hun werk. Ook gebruiken wij enkel en alleen de originele onderdelen. Hierdoor kunnen wij u op alle iPhone reparaties uit Zandhoven en Herentals 1 jaar garantie geven. U krijgt na elke reparatie een factuur via de email en deze geld als als uw garantiebewijs. Uw iPhone reparatie is bij ons in goede handen!

 

Informatie of een reparatie afspraak maken

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze monteurs. Deze zijn dagelijks via gsm, mail of Whatsapp te bereiken van 09:00 tot 21:00.

 

Meer interessante pagina’s:

iPhone reparatie Kapellen - Brasschaat, iPhone reparatie Mechelen - Willebroek, iPhone reparatie Ranst - Lier, iPhone reparatie Wijnegem - Schoten, iPhone reparatie Stabroek - Ekeren, iPhone reparatie Sint-Niklaas - Beveren, iPhone Reparatie Wilrijk - Kontich, iPhone reparatie Zandhoven - Herentals