Antwerpen
+32 (0) 4 97639717

Van 09.00 to 21.00

Via App en Messenger

Contact

Laagste prijs garantie
Wij hanteren elke dag weer de laagste prijzen
Beste Service
Bij ons krijgt u altijd net dat beetje extra service tijdens uw reparatie
volgens afspraak
Wij doen niks zonder eerst met u te overleggen
2 jaar garantie
Op al de door ons vervangen onderdelen
Contact opnemen
Bel: +32 (0) 497639717
Openingstijden:
Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
13:00 - 16.00
10:00 - 18:00
10.00 - 18:00
10.00 - 18:00
10.00 - 18:00
10:00 - 16:00
Gesloten
Facebook

Sony

Sony Xperia Reparatie

De Telefoon en Computer Reparatie Winkel is uw specialist op het gebied van de Sony Xperia reparatie. Met onze kennis en jaren ervaring bent u altijd zeker dat uw Sony snel en professioneel word gerepareerd. Wij repareren al jaren voor particulieren en bedrijven en hebben al meer dan 70.000 Sony Xperia smartphone toestellen voorzien van nieuwe en originele onderdelen. Voor al uw vragen kunt u 12 uur per dag bellen of berichten met onze monteurs. Zo zorgen wij ervoor dat u direct het juiste antwoord krijgt op alle vragen omtrent uw Sony Xperia reparatie.

Uw Sony reparatie kan vandaag nog!

Onze monteurs voeren dagelijk een sony reparatie uit. Wij zijn op de hoogte van alle Sony reparaties die gedaan kunnen worden en wij hebben hier alle onderdelen op voorraad. Wij zorgen voor de beste kwaliteit Sony reparatie en voorzien u van de laagste prijzen en originele onderdelen. Omdat wij uw Sony toestel repareren volgens de Sony richtlijnen kunnen wij u altijd 1 jaar garantie geven. Omdat wij betrouwbaarheid erg belangrijk vinden hebben wij het mogelijk gemaakt dat u mee kan kijken tijdens uw Sony reparatie. Zo kunt u met eigen ogen zien hoe wij te werk gaan.

Een Sony reparatie bij u op locatie

Bij De Telefoon en Computer Reparatie Winkel hebben wij het mogelijk gemaakt om uw Sony Xperia reparatie bij u op locatie uit te voeren. Bent u thuis, op uw werk of zelfs in de kroeg? Wij rijden onze reparatiebus bij u voor, zodat wij uw Sony Xperia bij ons in de bus kunnen repareren terwijl u verder kunt gaan met uw bezigheden. Onze reparatiebus komt onder andere in de plaatsten Antwerpen, Herentals, Sint-Niklaas en Wilrijk. Let wel dat een Sony Xperia reparatie ongeveer 2 uur duurt. Ook gebruiken wij de originele onderdelen en dit samen zorgt ervoor dat het ongeveer 2 uur duurt. Zijn er bedrijven die het veel sneller doen? Denk dan 2 keer na of het wel verstandig is hier uw Sony Xperia binnen te brengen.

Maak een afspraak