Kianten geven ons een 9.5 /10
Vragen? Bel ons: 04-97639717

iPhone repair

Heb je net een ongelukje gehad en ben je op zoek naar een iPhone repair shop? Zoek niet verder! De Telefoon Reparatie Winkel helpt je snel en professioneel. Jouw iPhone is binnen no-time herstelt door één van onze ervaren monteurs. Het maakt niet uit of je nu langs komt voor een iPhone screen repair, nieuwe batterij of een andere reparatie. De meeste duren niet langer dan 30 of 45 minuten. Als wij jouw iPhone aan het herstellen zijn dan kan je bij ons in de winkel wachten onder genot van een kopje koffie of thee of doe een boodschap bij de Delhaize. Deze zit tegenover onze winkel. Ook kan je gemakkelijk met de tram komen. Deze stopt bij ons voor de deur of met de auto. Hier hebben we gratis parkeerplaatsen voor. Kortom wil je snel je iPhone repair laten uitvoeren? Meld deze dan nu direct aan via onze website of komt zonder afspraak langs in onze winkel.

 

Model
Reparatie
Afspraak

iPhone reparatie

Wij van De Telefoon Reparatie Winkel begrijpen dat als jouw iPhone schade heeft je zo snel mogelijk een iPhone reparatie wilt inplannen om er zo voor te zorgen dat hij er weer snel als nieuw uitziet. In dit geval ben je bij ons aan het juiste adres! Wij repareren jou iPhone middels de officiële richtlijnen van Apple en ook met 2 jaar garantie. Om iedereen te laten zien dat wij betrouwbaar zijn kunt u altijd met ons meekijken tijdens een iPhone reparatie. Geen geheimen of gesloten reparatie ruimtes. Wij zijn niet voor niks door Testaankoop uitgeroepen tot beste reparatie winkel van Vlaanderen. Hier zijn we nog elke dag trots op en zullen er alles aan doen om dit te behouden. Wil je jouw iPhone professioneel en snel laten herstellen? Kom dan is langs in onze winkel. Onze monteur zal ervoor zorgen dat je binnen een wip weer bellen de winkel verlaat.

iPhone scherm laten vervangen

De meest voorkomende reparatie bij ons is je iPhone scherm laten vervangen. Er zijn natuurlijk erg veel iPhones in de omloop en de kans dat iemand binnen komt voor een scherm reparatie is dan ook groter dan vergeleken aan ander telefoon merk. Ik wil hier niet mee zeggen dat de scherm van de iPhone minder sterk zijn, want dit is absolute niet het geval. Er zijn er gewoon weg meer van. Het vervangen van jouw iPhone scherm duurt bij ons niet langer als 30 tot 45 minuten en word gedaan terwijl u wacht en meekijkt. Na de reparatie heb je 2 jaar garantie en kan je weer bellen en internetten zoals voor de val. Het is zo dat als je jouw iPhone hebt laten vallen en het scherm is gebarsten je niet direct je scherm hoeft te laten vervangen. We raden het wel aan, omdat hij nu nog gevoeliger is voor anders schades. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: Vochtschade. Mocht je vragen hebben dan kan je ons 6 dagen per week bereiken via iPhone of mail.

Apple reparatie

De Telefoon Reparatie Winkel is een echte specialist in Apple reparatie. Wij repareren niet alleen iPhones, maar ook zijn we professionals als het gaat om: iPad, Macbook, iMac en iPod reparaties. We hebben de meeste onderdelen op voorraad en mocht het voorkomen dat we het betreffende onderdeel niet binnen hebben dan kunnen we deze bestellen en hebben het dan binnen enkele werkdagen binnen. Kortom: je zit nooit lang zonder je apparaat als je bij ons langskomt voor jouw Apple reparatie. Onze monteurs doen zo n 100 reparaties per week en hebben voor 95% van de problemen een goede en snelle oplossing. Wil je professioneel en snel je Apple reparatie laten uitvoeren? Kom dan is langs de winkel of neem contact op met onze monteurs.

De Telefoonreparatie bus herstelt jouw iPhone voor de deur

De Telefoonreparatie bus komt indien mogelijk bij jouw voor de deur om jouw iPhone te herstellen. Dat is pas gemakkelijk! In deze tijd is iedereen druk met alles. Wij merken dan ook dat we ontzettend veel gebruik word gemaakt van de Telefoonreparatie bus. Tegen een kleine meerprijs komen wij naar jouw. Het maakt niet uit waar je bent, zolang het maar in onze regio is. Bij je werk, favoriete café, sportclub of aan huis. Je geniet van dezelfde voorwaarden als bij ons in de winkel en kunt tijdens jouw iPhone reparatie gewoon doorgaan met je bezigheden. Na de reparatie check je de iPhone en als je helemaal tevreden bent krijg je de rekening die we vooraf hebben afgesproken. Nooit geen veranderingen achteraf en mocht je toch niet tevreden zijn ben je nooit verplicht de reparatie af te nemen. En betere service kunnen we niet bieden voor jouw iPhone reparatie.

Is jouw Apple reparatie gratis?

Als jij niet de veroorzaker bent van de schade aan jouw iPhone dan kan je de schade waarschijnlijk verhalen op de persoon die wel verantwoordelijk is. Zo is het natuurlijk ook met vakantie. Als je jouw iPhone hebt laten vallen op vakantie dan kan je contact opnemen met je reisverzekering of zei de schade vergoeden. Is de schade in en rond het huis gebeurt? Dan kan het zijn dat de inboedelverzekering de schaden vergoed. Het is dus verstandig dit eerst uit te zoeken. 

Maak vandaag nog een afspraak om jouw iPhone te laten repareren.

Je kan snel telefonisch een afspraak bij ons inplannen om jouw iPhone te laten repareren. Natuurlijk is het ook mogelijk dit via onze website te doen, of via social media, mail of What's App. We zijn 6 dagen bereikbaar van 10:00 tot 18:00 voor informatie of het inplannen van uw Apple repair. Jouw iPhone reparatie is bij ons in de beste handen en wij zorgen er altijd voor dat u niet te veel betaal. Als je vragen hebt over de prijzen dan leggen we jouw graag uit hoe deze tot stand zijn gekomen.

Kan ik je helpen?

Openingstijden

Chat met ons