Kianten geven ons een 9.7 /10
Vragen? Bel ons: 04-97639717
Apple reparaties

Iphone reparatie antwerpen

iPad en iPhone reparatie Antwerpen

Bij De Telefoonreparatie Winkel begrijpen we dat het vervelend kan zijn als uw Apple smartphone kapot gaat. Het is dan ook onze missie om ervoor te zorgen dat uw apparaat snel en efficiënt wordt gerepareerd. We zijn gespecialiseerd in de reparatie van iPhones en iPads, en bieden onze diensten aan in Antwerpen en omstreken.

Als u uw iPhone bij ons brengt, kunt u rekenen op snelle en betrouwbare service. We begrijpen dat u uw Apple apparaat snel terug wilt hebben, dus we proberen de meeste reparaties binnen 1 uur uit te voeren. Onze deskundige medewerkers zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën en trends op het gebied van iPhone reparaties. Of het nu gaat om een kapot scherm, een batterij die niet meer oplaadt, of een kapotte camera, we hebben de kennis en ervaring om uw iPhone weer in topconditie te krijgen. Ook hebben we een service voor het bij jouw op locatie herstellen van jouw iPhone . Je hoeft dus niet speciaal naar onze winkel te komen. Voor een hele kleine meerprijs komen wij naar jou.

~iPhone reparatie voordelen van De Telefoon en Computer Reparatie Winkel~

✓ Tot 2 jaar garantie op schermen ✓ Meekijken tijdens de reparatie ✓ Klaar terwijl je wacht ✓ Nergens voordeliger ✓ Je data gaat niet verloren ✓ Gratis parkeren voor de deur ✓ Reparatie op locatie mogelijk ✓ In en verkoop iPhones

Onze winkel zit in Antwerpen/Deurne en onze reparatiebus rijd o.a. in de volgende regio's:

iPhone reparatie Kapellen – Brasschaat, iPhone reparatie DeurneiPhone reparatie Wijnegem – SchoteniPhone reparatie Stabroek – Ekeren, iPhone reparatie Essen - Kalmthout, iPhone reparatie Ranst - Lier

Apple iPhone

Apple watch

Apple iPad

Apple iPad Pro

Apple iPad Air

Apple iPad Mini

Apple MacBook Pro

Apple MacBook Air

MacBook

Apple iMac

Uw iPhone weer zo goed als nieuw

De reparatie van een iPhone GSM vraagt in sommige gevallen om een andere handelingswijze. Dit komt doordat Apple apparaten grotendeels bestaan uit materialen die in de eigen Apple fabriek zijn ontworpen. Het is dan ook van belang dat, wanneer u uw iPhone wilt laten repareren, u kiest voor een specialistische reparateur met de juiste knowhow op het gebied van Apple.

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat het zelf uitvoeren van reparaties aan uw iPhone niet wordt aanbevolen, tenzij u over de nodige expertise en vaardigheden beschikt. Onjuiste reparaties kunnen leiden tot permanente schade aan uw telefoon of tablet en onnodige kosten.

iPad reparatie Antwerpen

Bij De Telefoonreparatie Winkel zijn we niet alleen gespecialiseerd in de reparatie van smartphones, maar ook in de reparatie van iPads. Onze ervaren medewerkers beschikken over de kennis en vaardigheden om uw iPad snel en efficiënt te repareren, of het nu gaat om een gebroken scherm, een niet-werkende batterij of een ander probleem. Geen opdracht is ons te gek.

Wij begrijpen dat uw iPad een belangrijk onderdeel is van uw dagelijks leven, of u nu werkgerelateerde taken uitvoert of uw vrije tijd ermee doorbrengt. Daarom bieden wij snelle en betrouwbare reparatieservices aan, zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw apparaat.

Bij iPhone en iPad reparaties kunt u denken aan:

Schermreparatie: als het scherm van uw iPhone of iPad gebarsten is of niet meer reageert, kunnen we deze snel en vakkundig repareren. 

Batterijvervanging: als de batterij van uw iPhone of iPad snel leegloopt of niet meer goed functioneert, kunnen we deze vervangen met een nieuwe batterij.

Waterschade: als uw iPhone of iPad is blootgesteld aan vocht, kunnen we deze schoonmaken en repareren om verdere schade te voorkomen.

Software-herstel: als uw iPhone of iPad problemen heeft met de software, zoals trage prestaties, vastlopen of foutmeldingen, kunnen we deze herstellen door een grondige diagnose te stellen en de beste oplossing te bieden.

Oplaadpoort reparatie: als uw iPhone of iPad niet meer goed oplaadt, kan het zijn dat de oplaadpoort defect is. Onze medewerkers kunnen deze repareren of vervangen met een nieuwe oplaadpoort.

Waterschade: Heeft u uw iPhone of iPad in het water laten vallen? Dat is vervelend. Gelukkig komt het weleens voor dat het apparaat na een grondige reparatie weer naar nieuw kan worden hersteld.

Kies voor De Telefoon Reparatie Winkel in Antwerpen

Wilt u uw iPhone of iPad snel en vakkundig laten repareren? Dan bent u bij De Telefoonreparatie Winkel in Antwerpen aan het juiste adres. Onze ervaren medewerkers zijn gespecialiseerd in de reparatie van iPhones en iPads. Wij gebruiken originele onderdelen en de nieuwste technologieën om uw telefoon snel weer als nieuw te maken.

Of u nu een kapot scherm heeft, een batterij die niet meer oplaadt, of last heeft van een virusinfectie, wij hebben de kennis en ervaring om uw telefoon weer in topconditie te krijgen. En dankzij onze snelle en betrouwbare service kunt u uw apparaat meestal binnen 24 uur weer ophalen. Neem vrijblijvend contact op met De Telefoonreparatie Winkel en laat ons uw iPhone of iPad repareren. Wij staan garant voor kwaliteit, transparante prijzen en uitstekende klantenservice.

Contact met telefoon reparatie winkel
Kan ik je helpen?

Wij zijn in juni gesloten op de volgende dagen: Zaterdag 8, vrijdag 14, zaterdag 15, donderdag 20, vrijdag 21, zaterdag 22 en zaterdag 29 juni. Let op: Wij zijn altijd in de oneven weken op zaterdag gesloten!!!

Openingstijden

Chat met ons