Kianten geven ons een 9.7 /10
Vragen? Bel ons: 04-97639717
Apple reparaties

Iphone reparatie antwerpen

iPhone reparatie Antwerpen

Kom met je iPhone reparatie langs onze winkel in Antwerpen 

Soms ben jij die pechvogel die op zoek moet naar een bedrijf om jou iPhone reparatie in Antwerpen uit te laten voeren. Het komt nooit gelegen als je iPhone scherm barst of als je batterij niet meer bijlaad. Gelukkig weten we bij De Telefoon Reparatie Winkel dat schades snel verholpen moeten worden en daar zijn we ook erg goed in. Zoek hieronder jouw iPhone model op en bekijk welke reparatie jij nodig hebt. Meld hem aan en kom langs bij onze reparatie winkel. De meeste iPhone reparaties in Antwerpen duren bij ons niet langer als 1 uur.

iPhone reparatie bij jouw voor de deur in Antwerpen en omgeving

Jouw iPhone reparatie Antwerpen vakkundig en snel bij jou voor de deur laten repareren? Een barst in je scherm, een batterij die te snel leegloopt of een oplader die slecht contact maakt? Wij kunnen deze problemen binnen 30 tot 60 minuten voor je oplossen. Met onze professioneel ingerichte reparatie bus komen we bij je langs en repareren we je iPhone ter plekke in onze bus die we bij jou voor de deur parkeren. In de meeste gevallen kun jij jouw iPhone binnen no-time weer gebruiken. Dus, heb je zelf de kennis noch de tijd om je iPhone te (laten) repareren? Bel dan vandaag nog en probeer onze unieke reparatieservice op locatie. Al vele tevreden klanten gingen je voor.

~iPhone reparatie voordelen van De Telefoon en Computer Reparatie Winkel~

✓ 2 jaar garantie op schermen ✓ Meekijken tijdens de reparatie ✓ Klaar terwijl u wacht ✓ Nergens voordeliger ✓ Je data gaat niet verloren ✓ Gratis parkeren voor de deur ✓ Reparatie op locatie mogelijk ✓ In en verkoop iPhones

Onze winkel zit in Antwerpen/Deurne en onze reparatiebus rijd o.a. in de volgende regio's:

iPhone reparatie Kapellen – Brasschaat, iPhone reparatie DeurneiPhone reparatie Wijnegem – SchoteniPhone reparatie Stabroek – Ekeren, iPhone reparatie Essen - Kalmthout, iPhone reparatie Ranst - Lier

Apple iPhone

Apple iPad

Apple iPad Pro

Apple iPad Air

Apple iPad Mini

Apple MacBook Pro

Apple iMac

Apple MacBook Air

MacBook

Vergoedt mijn verzekeraar de reparatie van mijn iPhone?

Natuurlijk ontvang je van ons een offerte die je bij je inboedelverzekering, reisverzekering of aansprakelijkheidsverzekering kunt indienen. In veel gevallen hoef je de reparatie van je iPhone dus niet zelf te betalen. De kosten voor het repareren van je iPhone kun je verhalen op je inboedelverzekering als de schade in huis is gebeurd. Is je iPhone bijvoorbeeld tijdens je vakantie gevallen? Maak dan aanspraak op je reisverzekering. Als iemand anders de schade heeft veroorzaakt, dan draait de aansprakelijkheidsverzekering van deze persoon voor de kosten op. Informeer vooraf dus goed bij jouw verzekering of jij de kosten van je iPhone reparatie vergoed krijgt. Zorgen wij voor een offerte per e-mail die je direct kunt doorsturen.

Welke iPhone modellen repareren jullie? 

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van iPhone reparaties in Antwerpen, kunnen we vrijwel ieder model en type iPhone op professionele wijze repareren. Of je nu met een iPhone X reparatie bij ons langs komt of een iPhone 8 Plus reparatie wij zorgen dat deze niet langer als 30 tot 40 minuten duurt. Natuurlijk hebben wij ongeveer 90% van alle benodigde onderdelen voor veel voorkomende reparaties bij deze iPhones op voorraad. Neem contact op voor het inplannen van een reparatie bij jou voor de deur en we komen vaak dezelfde dag nog bij je langs.

Waarom een iPhone reparatie bij de De Telefoon Reparatie Winkel?

Om mee te beginnen bieden wij de mogelijkheid om bij jou op locatie te komen. Thuis of op je werk. Kun jij ondertussen verder met je eigen bezigheden. Daarnaast repareren we elke iPhone snel, vakkundig en ook tegen een aantrekkelijk tarief. Onderdelen kopen we namelijk op grote schaal en direct bij de fabrikant in. Bovendien repareren we vrijwel elk veel voorkomend euvel: van bekraste en gebarsten schermen tot en met slecht functionerende accu’s. En, nog even op een rijtje:

  • Jij behoudt alle data
  • Jij krijgt de laagste prijs garantie
  • Jij hoeft de deur niet uit en kunt je eigen ding doen
  • Jij krijgt 2 jaar garantie op de reparatie van je iPhone
  • Jij kunt in veel gevallen de kosten op je verzekering verhalen

Hoe kan ik de reparatie van mijn iPhone in Antwerpen aanvragen? 

Via onze website kun je snel en eenvoudig de reparatie van jouw iPhone in Antwerpen en omgeving inplannen. Gewoon bij jou voor de deur, op kantoor of net waar het jou goed uitkomt. Uiteraard op een dag en tijdstip van jouw keuze. Wij zijn 6 dagen per week van 09:00-21:00 uur bereikbaar. Meld dus nu jouw kapotte iPhone aan en wij zorgen dat ie binnen no-time weer zo goed als nieuw is!

Contact met telefoon reparatie winkel
Kan ik je helpen?

Openingstijden

Chat met ons