Kianten geven ons een 9.7 /10
Vragen? Bel ons: 04-97639717
Apple reparaties

Iphone reparatie deurne

De Telefoon Reparatie Winkel tilt een iPhone reparatie Deurne naar een hoger niveau!

Je kunt uiteraard beter kiezen voor een iPhone reparatie in Deurne dan een nieuwe iPhone X kopen als de oude het laat afweten. Er zijn maar weinig redenen om een kapotte iPhone direct te vervangen. Je kunt je iPhone scherm laten vervangen. De slecht werkende batterij laten vervangen of de oplaadconnector met slecht contact laten repareren. De meeste defecten kun je eenvoudig laten repareren door De Telefoon Reparatie Winkel. Plan online een afspraak in, neem telefonisch contact op of stuur een e-mail. Het laten repareren van jouw iPhone is altijd goedkoper dan een nieuwe aan schaffen. Je mag natuurlijk ook vrijblijvend en zonder afspraak bij onze winkel in Deurne binnen wandelen.

Om jouw iPhone te laten repareren in Deurne hoef je niet de stad in. Je vind onze reparatie winkel recht tegenover de Delhaize op de Herentalsebaan 122! Onze mobiele reparatie bus repareert jouw iPhone bij jou voor de deur. Onze monteur doet niet langer dan een uur over jouw iPhone reparatie. Voor meer informatie kun je altijd vrijblijvend contact opnemen ons. Stuur simpelweg een berichtje via de website of via Facebook. Meestal reageren wij al binnen één uur met een antwoord op jouw vraag.

Kun je niet wachten? Je kunt natuurlijk ook de stappen op de website volgen en je iPhone reparatie direct aanmelden.

~iPhone reparatie voordelen van De Telefoon en Computer Reparatie Winkel~

✓ 2 jaar garantie op schermen ✓ Meekijken tijdens de reparatie ✓ Klaar terwijl u wacht ✓ Nergens voordeliger ✓ Je data gaat niet verloren ✓ Gratis parkeren voor de deur ✓ Reparatie op locatie mogelijk ✓ In en verkoop iPhones

Onze winkel zit in Antwerpen/Deurne en onze reparatiebus rijd o.a. in de volgende regio's:

iPhone reparatie Kapellen – BrasschaatiPhone reparatie Wijnegem – SchoteniPhone reparatie Stabroek – EkereniPhone reparatie Essen - KalmthoutiPhone reparatie Ranst - LieriPhone reparatie Antwerpen

Apple iPhone

Apple watch

Apple iPad

Apple iPad Pro

Apple iPad Air

Apple iPad Mini

Apple MacBook Pro

Apple MacBook Air

MacBook

Apple iMac

De Telefoon Reparatie Winkel en de Telefoonreparatiebus: een uitstekende idee!

Misschien heb je al van De Telefoon Reparatie Winkel gehoord. Dan weet je dat wij alle nodige vakkennis hebben om bijvoorbeeld: Snel en vakkundig jouw iPhone 8 te repareren. Wie een iPhone reparatie in Deurne nodig heeft, kan nu binnen een paar minuten een afspraak maken waar het jouw uitkomt en vaak komen we al de volgende dag bij je langs. Wij draaien vanaf vandaag de rollen om. Wil je dat wij jouw iPhone reparatie in Deurne komen uitvoeren? Dan komt onze mobiele reparatie bus in een mum van tijd naar je toe. Je geniet dan van dezelfde professionaliteit als in de winkel en bespaar een hoop tijd door lekker verder te kunnen gaan met waar je mee bezig was. Enkel even de deur open doen om je iPhone aan onze monteur te overhandigen.

iPhone reparatie bij jou voor de deur - Wat een luxe!

Vanzelfsprekend hebben wij in onze reparatie bus ook steeds alle benodigde onderdelen voor de meest gangbare merken en modellen. Dus ook voor jouw kapotte iPhone, ongeacht welk type het is. Vrijwel alle reparaties voor alle gangbare merken kunnen wij vaak de volgende dag nog uitvoeren.

Voor een iPhone 7 Plus reparatie in Deurne bel gewoonweg met één van onze monteurs of stuur je een bericht via social media. Onze reparatie bus komt naar je huis, je kantoor of zelfs naar de bar van je sportclub. Als dat geen service is! Ook kun je eventueel meekijken tijdens de reparatie. Zo weet je precies wat er met je iPhone gebeurt.

Je iPhone reparatie uit Deurne is veiliger bij De Telefoon Reparatie Winkel

Maak je geen zorgen als je belangrijke gegevens op je defecte iPhone hebt staan. Wij zorgen ervoor dat deze tijdens de reparatie niet verloren gaan.

Je doet er goed aan om contact op te nemen met je verzekeringsagent. Regelmatig zijn apparaten zoals een iPhone en iPad meeverzekerd. Onze prijzen zijn uiterst voordelig, maar als je goed verzekerd bent kun je vaak alle kosten terugkrijgen van de verzekering. Je oude toestel is weer zo goed als nieuw en dat voor een piepkleine prijs.

iPhone scherm reparatie in Deurne komt het meeste voor bij ons

Wist je dat het vervangen van je iPhone 7 scherm in Deurne de meest voorkomende reparatie is bij ons? Dat komt uiteraard doordat de iPhone de meest verkochte smartphone ter wereld is. Dus de kans dat het scherm van je iPhone sneuvelt na een val is daarom veel groter dan bij welk ander merk dan ook. Het vervangen van je iPhone scherm duurt ongeveer een half uur. Op de tweede plaats komt het vervangen van je iPhone batterij. Met name de iPhones die 2 jaar oud zijn komen al snel in aanmerking voor een nieuwe batterij. Deze reparatie duurt ongeveer 20 minuten en verzorgen we ook in onze reparatie bus bij jou voor de deur in Deurne. 

Vochtschade mogen we uiteraard niet vergeten! Hier hebben we helaas elke dag mee te maken. Wel geven we je graag advies wat te doen bij vochtschade:

  1. Tegenwoordig zijn alle nieuwe iPhones zo goed als waterdicht, waardoor in rijst leggen geen zin meer heeft. Schakel je iPhone daarom (indien mogelijk) direct uit.
  2. Schakel je iPhone niet opnieuw aan om te kijken of hij het nog doet (dit veroorzaakt alleen maar meer schade).
  3. Bel uw verzekeraar op (indien van toepassing).
  4. Neem contact op met De Telefoon Reparatie Winkel voor vochtschadeherstel. U kunt ook direct een afspraak inplannen en we maken jouw iPhone open waar je bij staat. Indien mogelijk repareren wij uw telefoon dan direct.

De perfecte oplossing voor jouw zakelijke iPhone reparaties

Ook zakelijke klanten kunnen terecht bij De Telefoon Reparatie Winkel. We hebben inmiddels al meer dan 350 zakelijke klanten in zowel Nederland als België. Dit aantal wordt elke week groter. Heb jij nog geen oplossing voor de kapotte iPhones binnen jouw bedrijf? Of ben je niet tevreden over je huidige oplossing? Aarzel dan niet en vraag ons wat wij voor jouw bedrijf in Deurne kunnen betekenen.

Onze mobiele reparatie bus kan al de gesneuvelde iPhones ter plaatsen repareren en neemt zo alle last uit handen. Meestal kunnen we al binnen 1-2 dagen bij jouw bedrijf voor de deur de iPhones repareren. Dit doen wij terwijl jij gewoon door kunt gaan met je werk. Wat je ook kiest, laat het ons weten. We zijn 6 dagen per week bereikbaar van 09:00 tot 21:00.

In sommige situaties kunnen we ook helpen door op afstand advies en bruikbare tips te geven. Zo’n snelle, vakkundige en betrouwbare service biedt niemand! Wil je snel geholpen worden? Bel ons direct voor jouw zakelijke iPhone reparaties in de omgeving van Deurne.

Contact met telefoon reparatie winkel
Kan ik je helpen?

Wij zijn in juni gesloten op de volgende dagen: Zaterdag 8, vrijdag 14, zaterdag 15, donderdag 20, vrijdag 21, zaterdag 22 en zaterdag 29 juni. Let op: Wij zijn altijd in de oneven weken op zaterdag gesloten!!!

Openingstijden

Chat met ons