Kianten geven ons een 9.7 /10
Vragen? Bel ons: 04-97639717
Apple reparaties

Iphone reparatie kapellen brasschaat

iPhone reparatie in Kapellen en Brasschaat, en je toestel is weer zo goed als nieuw

Een nieuwe iPhone kopen als de oude het laat afweten, is niet altijd even vanzelfsprekend. Er is ook maar zelden een echte reden om een kapotte telefoon meteen te vervangen. Stel, het scherm van je GSM is stuk, of de batterij werkt niet meer. Het kan ook aan een oplaadconnector met slecht contact liggen. Zulke defecten kun je gemakkelijker laten oplossen door De Telefoon Reparatie Winkel te bellen of te e-mailen.

Woon je in Brasschaat of Kapellen? Om je telefoon te herstellen in Brasschaat hoef je dan niet direct naar Deurne te komen. In de plaats daarvan rijden we met de Telefoonreparatiebus naar jou toe. Hetzelfde geldt om een telefoon te herstellen in Kapellen. Van zodra we bij jou zijn, duurt het meestal maar een half uurtje en je kunt terug bellen of sms'en. Voor meer informatie mag u altijd contact opnemen met één van onze monteurs of een berichtje sturen via onze website. Wil je weten wat het kost om jou iPhone te laten repareren? Selecteer hieronder jou type iPhone en meld hem aan.3

~iPhone reparatie voordelen van De Telefoon en Computer Reparatie Winkel~

✓ 2 jaar garantie op schermen ✓ Meekijken tijdens de reparatie ✓ Klaar terwijl u wacht ✓ Nergens voordeliger ✓ Je data gaat niet verloren ✓ Gratis parkeren voor de deur ✓ Reparatie op locatie mogelijk ✓ In en verkoop iPhones

Onze winkel zit in Antwerpen/Deurne en onze reparatiebus rijd o.a. in de volgende regio's:

iPhone reparatie DeurneiPhone reparatie Wijnegem – SchoteniPhone reparatie Stabroek – EkereniPhone reparatie Essen - KalmthoutiPhone reparatie Ranst - LieriPhone reparatie Antwerpen

 

Apple iPhone

Apple watch

Apple iPad

Apple iPad Pro

Apple iPad Air

Apple iPad Mini

Apple MacBook Pro

Apple MacBook Air

MacBook

Apple iMac

 

De Telefoonreparatiewinkel en de Telefoonreparatiebus: een uitstekende tandem

Misschien heb je al van De Telefoon Reparatie Winkel gehoord. Dan weet je dat wij alle nodige vakkennis hebben om snel en goed telefoons te repareren. Wellicht is je dan ook bekend dat de thuisbasis van onze Telefoon Reparatie Winkel in Deurne is. Wie een iPhone reparatie in Kapellen nodig heeft, vindt het dan niet zo evident om daar met de auto, fiets of openbaar vervoer naartoe te komen. Daarom draaien wij de rollen om. Wil je dat wij jouw iPhone herstellen in Brasschaat? Dan komt de reparatiebus in een mum van tijd naar je toe. Je geniet dan van dezelfde professionaliteit als in de winkel.

iPhone reparatie in Brasschaat of Kapellen - Wat een luxe!

Vanzelfsprekend hebben wij in onze reparatiebus ook steeds alle nodige vervangstukken bij voor de meest gangbare merken en modellen. Dus ook voor je kapotte iPhone, ongeacht welk type het is. Ook alle reparaties voor de iPhone gaan moeiteloos.

Voor iPhone reparatie in Brasschaat bel gewoonweg met één van onze monteurs of stuur een bericht via onze website. Onze reparatiebus komt naar je thuis, je kantoor of zelfs naar het cafetaria van je sportclub. Als dat geen service is! En komt u toch liever naar onze reparatiewinkel? Dan staat de koffie klaar en repareren wij uw iPhone terwijl u wacht en met ons meekijkt.

Je telefoon herstelling uit Kapellen is voordeliger bij De Telefoon Reparatie Winkel

Maak je geen zorgen als je belangrijke gegevens op je defecte iPhone hebt staan. Die gaan na reparatie niet verloren. Check ook even je verzekeringspapieren. Onze prijzen zijn uiterst laag, maar als je goed verzekerd bent, kan het zelfs zijn dat alle kosten worden terugbetaald. Je belt weer met je vertrouwde toestel, en dat voor een piepkleine prijs.

 

Contact met telefoon reparatie winkel
Kan ik je helpen?

A.s maandag 2de Pinksterdag zijn we gesloten. Let op: Wij zijn altijd in de oneven weken op zaterdag gesloten!!!

Openingstijden

Chat met ons