Kianten geven ons een 9.7 /10
Vragen? Bel ons: 04-97639717
Apple reparaties

Iphone reparatie mechelen willebroek

iPhone reparatie Mechelen en Willebroek

iPhone reparatie Mechelen en Willebroek voor snelle en uitstekende service

Je iPhone is je trouwe metgezel. Op zowel zomerse zonnige dagen als 's winters door weer en wind kun je erop rekenen. Jammer genoeg hebben goed of slecht weer soms onprettige gevolgen. Is je iPhone kapot door hitte of kou, en woon je in Mechelen of Willebroek? iPhone reparatie bij De Telefoon en Computer Reparatie Winkel is dan geen probleem. Ook voor andere zaken zoals een gebroken beeldscherm, een batterij die niet wil opladen of een connector met slecht contact kun je bij ons terecht. Kan je even niet weg? Geef een seintje, en even later is onze reparatiebus al naar jou onderweg. Selecteer hieronder je model en meld je reparatie aan. Heb je haast? Bel dan met onze monteurs en we helpen je ze snel we kunnen met jou iPhone reparatie in Mechelen of Willebroek.

Onze winkel zit in Deurne en onze reparatiebus rijd o.a. in de volgende regio's:

iPhone reparatie Kapellen – BrasschaatiPhone reparatie Antwerpen – DeurneiPhone reparatie Wijnegem – SchoteniPhone reparatie Stabroek – Ekeren, iPhone reparatie Sint- Niklaas en Beveren

Apple iPhone

Apple watch

Apple iPad

Apple iPad Pro

Apple iPad Air

Apple iPad Mini

Apple MacBook Pro

Apple MacBook Air

MacBook

Apple iMac

Reparatie op locatie in Mechelen - Heerlijk eenvoudig

Het maakt niet uit of je thuis bent, op kantoor, in de sportclub of zelfs het café in Mechelen als je geen tijd hebt om naar onze reparatie winkel te komen dan komt onze reparatiebus naar jouw. Je iPhone herstelling in Mechelen doen we in een mum van tijd. Vaak kun je na een half uurtje alweer bellen, sms'en of appen. Niet alleen repareren we razendsnel en uiterst vakkundig volgens de specifieke richtlijnen van Apple, we hebben zoveel vertrouwen in ons werk dat we bijna altijd 2 jaar garantie aanbieden.

iPhone reparatie Willebroek met de laagsteprijsgarantie

Een andere garantie die we hanteren, is die van de laagste prijs. Er is geen iPhone reparatie in Willebroek zo voordelig als bij ons. Let wel: Wij vergelijken ons niet met reparatie winkels waar je minder lang garantie krijgt. Dat is ook één van de redenen waarom Testaankoop ons in 2016 verkoos als beste reparatiewinkel in Vlaanderen. We zijn fier op deze prestatie en zetten ons in om dit vertrouwen telkens weer te verdienen door onze klanten de best mogelijke service te leveren.

De veiligste oplossing voor een kapotte iPhone

Op onze monteurs mag je rekenen. Niet alleen herstellen zij professioneel jouw telefoon, ze hanteren ook een hoge bedrijfsethiek. Wij vragen je niet al je gegevens van je iPhone te halen voordat wij hem gaan repareren. Staat al je gegevens nog op je iPhone? Dan worden ze ook behandeld met de nodige discretie. Je bent bij ons ook nooit verplicht je codes en wachtwoorden af te geven. Wij repareren jou iPhone uit Mechelen of Willebroek en na de reparatie mag je hem zelf testen waar we bij zijn. Zo houden wij iedereen tevreden.

Goed nieuws in verband met je verzekering

Met raad en daad staan wij aan jouw zijde. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je verzekering de kosten van de iPhone reparatie dekt. Vraag het na bij je makelaar. Onze prijzen zijn al de laagste in Vlaanderen, maar als je een deel van de kosten terugbetaald kunt krijgen, dan is dat toch mooi meegenomen. We kunnen je met nog meer informatie van dienst zijn. Bel, mail, of App ons dan ook. Je kan natuurlijk ook een contactformulier invullen en zo je iPhone reparatie Mechelen of Willebroek aanmelden. De voordelen zijn de moeite waard.

Onze winkel zit in Deurne en onze reparatiebus rijd o.a. in de volgende regio's:

iPhone reparatie Wilrijk en KontichiPhone reparatie Zandhoven en Herentals, iPhone reparatie Ranst - Lier, iPhone reparatie Essen - Kalmthout

Contact met telefoon reparatie winkel
Kan ik je helpen?

Wij zijn in juni gesloten op de volgende dagen: Zaterdag 8, vrijdag 14, zaterdag 15, donderdag 20, vrijdag 21, zaterdag 22 en zaterdag 29 juni. Let op: Wij zijn altijd in de oneven weken op zaterdag gesloten!!!

Openingstijden

Chat met ons