Kianten geven ons een 9.7 /10
Vragen? Bel ons: 04-97639717
Apple reparaties

Iphone reparatie ranst lier

iPhone reparatie Ranst en Lier 

iPhone reparatie te Ranst en Lier door de besten van het land

Je bent steeds voorzichtig met je iPhone, maar een defect kan niettemin optreden. Het ene moment is alles nog in orde, en dan wil plotseling de flits van je camera niet meer. Of de batterij kan het begeven, sneller dan je lief is, vooral als deze aan extreme temperaturen werd blootgesteld. Ondanks al je voorzorgen zit een ongeluk in een klein hoekje. Heeft je telefoon een gebarsten beeldscherm, een deuk, kras of defect? Zijn je gegevens verdwenen? Geen zorg. Bij De Telefoon en Computer Reparatie Winkel weten we er raad mee. Voor supersnelle iPhone reparatie in Lier of Ranst kun je op ons rekenen. Kan je niet weg? Laat ons dan naar jou komen. We repareren je iPhone bij jouw voor de deur of op je werk. Selecteer je iPhone en meld je reparatie aan.

~iPhone reparatie voordelen van De Telefoon en Computer Reparatie Winkel~

✓ 2 jaar garantie op schermen ✓ Meekijken tijdens de reparatie ✓ Klaar terwijl u wacht ✓ Nergens voordeliger ✓ Je data gaat niet verloren ✓ Gratis parkeren voor de deur ✓ Reparatie op locatie mogelijk ✓ In en verkoop iPhones

Onze winkel zit in Antwerpen/Deurne en onze reparatiebus rijd o.a. in de volgende regio's:

iPhone reparatie Kapellen – BrasschaatiPhone reparatie Wijnegem – SchoteniPhone reparatie Stabroek – Ekeren, iPhone reparatie Essen - KalmthoutiPhone reparatie Antwerpen, iPhone reparatie Deurne

Apple iPhone

Apple watch

Apple iPad

Apple iPad Pro

Apple iPad Air

Apple iPad Mini

Apple MacBook Pro

Apple MacBook Air

MacBook

Apple iMac

iPhone reparatie Ranst, snelle service en eersteklas kwaliteit

Voor een iPhone reparatie uit Ranst komt je naar ons. Contacteer ons gerust als er iets mis is met de power-knop van je toestel of met het touchscreen. Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig, en wij zijn op dit spreekwoord geen uitzondering. De iPhone kennen wij dan ook door en door. Met de reparatiebus rijden we van Deurne naar Lier of Ranst voor iPhone herstelling. Meestal zijn we niet langer dan een half uurtje onderweg. Ook de reparatie zelf gebeurt vaak in minder dan 30 minuten. Dankzij onze knowhow en onze professionele werkwijze zit je dus niet lang zonder je vertrouwde iPhone.

iPhone reparatie Lier met een garantie van niet minder dan 2 jaar

Woon je in Lier en wil je 2 jaar garantie op je iPhone reparatie? We zijn er fier op dat we voor iPhone reparatie in Lier of Ranst de laagste prijs kunnen aanbieden. Ook voelen we ons bijzonder trots dat we op bijna alle reparaties een garantie van 2 jaar kunnen geven. Dat komt doordat we werken volgens de specifieke richtlijnen voor iPhone reparatie, en omdat we in onze bus steeds de juiste onderdelen op voorraad hebben.

Een telefoontje of e-mailtje, en we zijn al op weg naar je toe

kom naar onze winkel of laat ons bij jou komen. Bel, App of mail ons dus als je iPhone het laat afweten, of gebruik het handige invulformulier op onze website. We zijn snel bij jou op locatie, eender of je thuis bent, op kantoor of bij familie of vrienden. Natuurlijk ben je ook welkom in onze reparatie winkel waar je kan wachten en meekijken terwijl onze monteur jou iPhone repareert.

Contact met telefoon reparatie winkel
Kan ik je helpen?

Wij zijn in juni gesloten op de volgende dagen: Zaterdag 8, vrijdag 14, zaterdag 15, donderdag 20, vrijdag 21, zaterdag 22 en zaterdag 29 juni. Let op: Wij zijn altijd in de oneven weken op zaterdag gesloten!!!

Openingstijden

Chat met ons