Kianten geven ons een 9.7 /10
Vragen? Bel ons: 04-97639717
Apple reparaties

Iphone reparatie sint niklaas beveren

iPhone reparatie Sint-Niklaas en Beveren

iPhone reparatie Sint-Niklaas en Beveren op locatie of in onze shop

Je bent steeds voorzichtig met je iPhone, maar een defect kan niettemin optreden. Het ene moment is alles nog in orde, en dan wil plotseling de flits van je camera niet meer. Of de batterij kan het begeven, sneller dan je lief is, vooral als deze aan extreme temperaturen werd blootgesteld. Ondanks al je voorzorgen zit een ongeluk in een klein hoekje. Heeft je iPhone een gebarsten beeldscherm, een deuk, kras of defect? Geen zorg. Bij De Telefoon en Computer Reparatie Winkel weten we er raad mee. Voor supersnelle iPhone reparatie uit Sint-Niklaas of Beveren kun je op ons rekenen. Kom naar onze winkel of laat ons naar jouw komen. Zoek je model hieronder en meld je reparatie aan. Heb je haast? Bel dan met één van onze monteurs.

Onze winkel zit in Deurne en onze reparatiebus rijd o.a. in de volgende regio's:

iPhone reparatie Kapellen – BrasschaatiPhone reparatie Mechelen – WillebroekiPhone reparatie Wijnegem – SchoteniPhone reparatie Stabroek – Ekeren, iPhone reparatie Antwerpen en Deurne

Apple iPhone

Apple watch

Apple iPad

Apple iPad Pro

Apple iPad Air

Apple iPad Mini

Apple MacBook Pro

Apple MacBook Air

MacBook

Apple iMac

Snelle service en eersteklas kwaliteit bij De Telefoon Reparatie Winkel

Contacteer ons gerust als er iets mis is met de power-knop van je toestel of met het touchscreen. Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig, en wij zijn op dit spreekwoord geen uitzondering. De iPhone kennen wij dan ook door en door. Met de reparatiebus rijden we van Sint-Niklaas naar Beveren voor iPhone herstelling. Meestal zijn we niet langer dan een half uurtje onderweg. Ook de reparatie zelf gebeurt vaak in minder dan 30 minuten. Dankzij onze knowhow en onze professionele werkwijze zit je dus niet lang zonder je vertrouwde iPhone.

De laagste prijs en een garantie van niet minder dan 2 jaar

We zijn er fier op dat we voor iPhone reparatie in Beveren of Sint-Niklaas de laagste prijs kunnen aanbieden. Ook voelen we ons bijzonder trots dat we op bijna alle reparaties een garantie van 2 jaar kunnen geven. Dat komt doordat we werken volgens de specifieke richtlijnen voor iPhone reparatie, en omdat we in onze bus steeds de juiste onderdelen op voorraad hebben.

Een telefoontje of e-mailtje, en we zijn al op weg naar je toe

Ben je niet in de gelegenheid om naar onze winkel te komen? Bel, mail als je iPhone het laat afweten of gebruik het handige invulformulier op onze website. We zijn snel bij jou op locatie, eender of je thuis bent, op kantoor of bij familie of vrienden. Natuurlijk is onze winkel ook altijd een mogelijkheid.

Onze winkel zit in Deurne en onze reparatiebus rijd o.a. in de volgende regio's:

iPhone reparatie Wilrijk en KontichiPhone reparatie Zandhoven en Herentals, iPhone reparatie Ranst - Lier, iPhone reparatie Essen - Kalmthout

Contact met telefoon reparatie winkel
Kan ik je helpen?

A.s maandag 2de Pinksterdag zijn we gesloten. Let op: Wij zijn altijd in de oneven weken op zaterdag gesloten!!!

Openingstijden

Chat met ons