Kianten geven ons een 9.7 /10
Vragen? Bel ons: 04-97639717
Apple reparaties

Iphone reparatie stabroek ekeren

iPhone reparatie Stabroek en Ekeren

Het beste adres voor jouw iPhone reparatie uit Stabroek of Ekeren

Van een iPhone kan je jarenlang plezier hebben als je het toestel goed behandelt. Een ongelukje zit echter in een klein hoekje. Valt je toestel op de straatstenen en breekt het scherm, dan hoeft dat niet het einde van je iPhone te betekenen. Ook als de batterij het laat afweten of er een probleem is met de connector, de camera of de geluidsknop, is er een eenvoudige oplossing. Je iPhone reparatie Ekeren door ons te laten herstellen. Kom naar onze winkel of laat ons op locatie komen in Stabroek of Ekeren. Onze iPhone reparaties verlopen snel, vakkundig en kost slechts een fractie van een nieuwe.

~iPhone reparatie voordelen van De Telefoon en Computer Reparatie Winkel~

✓ 2 jaar garantie op schermen ✓ Meekijken tijdens de reparatie ✓ Klaar terwijl u wacht ✓ Nergens voordeliger ✓ Je data gaat niet verloren ✓ Gratis parkeren voor de deur ✓ Reparatie op locatie mogelijk ✓ In en verkoop iPhones

Onze winkel zit in Antwerpen/Deurne en onze reparatiebus rijd o.a. in de volgende regio's:

iPhone reparatie Kapellen – BrasschaatiPhone reparatie Wijnegem – SchoteniPhone reparatie DeurneiPhone reparatie Essen - KalmthoutiPhone reparatie Ranst - LieriPhone reparatie Antwerpen

 

 

Apple iPhone

Apple watch

Apple iPad

Apple iPad Pro

Apple iPad Air

Apple iPad Mini

Apple MacBook Pro

Apple MacBook Air

MacBook

Apple iMac

Volgens testaankoop zijn we de beste in Ekeren en Stabroek

Heb je een iPhone reparatie in Stabroek of Ekeren nodig? Een vakkundige service voor een superlage prijs vind je op de Herentalsbaan 122 te Deurne. De reparatie van je iPhone mag je met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Op onze gemakkelijk bereikbare locatie hebben we alle onderdelen voor iPhone herstellingen. Je stapt gewoonweg onze winkel binnen, geniet je van een kopje koffie of thee terwijl je toekijkt hoe wij jouw iPhone weer tot leven wekken. Een half uur later werkt hij wellicht terug. Je kunt telefoneren, sms'en of appen zoals voorheen, alsof er nooit iets is gebeurd.

Maak het jezelf gemakkelijk met onze reparatiebus

Kan je niet zo snel weg uit Ekeren of Stabroek, maar heb je wel snel een iPhone reparatie nodig? Of kun je om een andere reden niet naar ons toekomen? Dan is onze reparatiebus een uitstekend alternatief. Veel van onze klanten werken op een kantoor, en tijdens de kantooruren moeten zij nu eenmaal daar zijn. Voor zo’n situatie hebben we het volste begrip, en dus rijden wij naar de klant in plaats van omgekeerd. De iPhone reparatie en service zijn van dezelfde optimale kwaliteit als in de winkel.

De laagste prijs en andere extra's

Niet alleen bieden wij de laagste prijs voor de hoogste kwaliteit als het gaat om de reparatie van uw iPhone in Stabroek of Ekeren. Wij zijn van ons vakmanschap zo zeer overtuigd dat we steeds een garantie aanbieden op ons werk. Schrijf je telefoon niet direct af als er een ongeluk of defect optreedt, maar contacteer ons snel. Dankzij onze professionele reparatie kun je de levensduur van je GSM met 1 of 2 jaar verlengen.

Contact met telefoon reparatie winkel
Kan ik je helpen?

Wij zijn in juni gesloten op de volgende dagen: Zaterdag 8, vrijdag 14, zaterdag 15, donderdag 20, vrijdag 21, zaterdag 22 en zaterdag 29 juni. Let op: Wij zijn altijd in de oneven weken op zaterdag gesloten!!!

Openingstijden

Chat met ons