Kianten geven ons een 9.7 /10
Vragen? Bel ons: 04-97639717
Apple reparaties

Iphone reparatie wijnegem schoten

iPhone reparatie Wijnegem en Schoten

iPhone reparatie Wijnegem en Schoten: betrouwbaar, betaalbaar, bliksemsnel

In de 21e eeuw is jouw iPhone een trouwe metgezel. Waar jij gaat of staat, is hij binnen handbereik. Doordat je iPhone er modern en strak uitziet is daarmee de kans ook groot dat je hem plots uit je handen laat vallen, en zo de kans op een ongelukje vergroot. Zelfs als je jouw toestel goed verzorgt, kan het gebeuren dat je plots met een gebarsten scherm zit of dat er een ander mankement optreedt zoals een traag ladende batterij of een connector met slecht contact. Gelukkig is er De Telefoon Reparatie Winkel die je snel uit de brand kan helpen. Wij repareren jouw iPhone uit Wijnegem en Schoten bliksemsnel terwijl je erop wacht en met ons meekijkt. Kan je even niet weg? Maak dan een afspraak met de Telefoonreparatiebus en wij zullen dan naar jou komen en jouw iPhone voor je deur repareren.

~iPhone reparatie voordelen van De Telefoon en Computer Reparatie Winkel~

✓ 2 jaar garantie op schermen ✓ Meekijken tijdens de reparatie ✓ Klaar terwijl u wacht ✓ Nergens voordeliger ✓ Je data gaat niet verloren ✓ Gratis parkeren voor de deur ✓ Reparatie op locatie mogelijk ✓ In en verkoop iPhones

Onze winkel zit in Antwerpen/Deurne en onze reparatiebus rijd o.a. in de volgende regio's:

iPhone reparatie Kapellen – BrasschaatiPhone reparatie DeurneiPhone reparatie Stabroek – EkereniPhone reparatie Essen - KalmthoutiPhone reparatie Ranst - LieriPhone reparatie Antwerpen

Apple iPhone

Apple watch

Apple iPad

Apple iPad Pro

Apple iPad Air

Apple iPad Mini

Apple MacBook Pro

Apple MacBook Air

MacBook

Apple iMac

De Telefoon Reparatie Winkel is de partner die bij jouw iPhpne past

Is je iPhone kapot of defect? Ga niet dadelijk op zoek naar een nieuw toestel. Laat een GSM in de prijs- en kwaliteitsklasse van de iPhone repareren in Wijnegem of Schoten of kom naar onze winkel. Dat is een pak goedkoper dan een nieuwe iPhone kopen. Bovendien verleng je de levensduur van je toestel met 1 tot 2 jaar, omdat wij zo goed zijn in ons vak en altijd een garantie geven op onze herstellingen. Jouw reparatie uit Wijnegem is bij ons in goede handen. Onze winkel bereik je gemakkelijk met de auto en er is parkeerplaats voor onze klanten voorzien. Ook met het openbaar vervoer of de Velo kom je er snel.

jouw iPhone reparatie op locatie in Wijnegem of Schoten? Nu kan het!

Kan je niet naar onze winkel in Deurne komen? Een iPhone herstelling gaat net zo eenvoudig met onze reparatiebus. Wij rijden naar jouw woning, kantoor of zelfs sportclub of café in het centrum van Wijnegem of de districten. Net zoals onze voorraadruimte in de winkel, is de bus goed gevuld met de belangrijkste onderdelen voor de meest gangbare iPhone modellen. Onze monteur kent de omgeving op zijn duimpje en de kans is groot dat een 30 minuten na zijn aankomst jouw iPhone weer werkt zoals tevoren.

Gegevens veilig en correct behandeld

Een van de hoofdredenen waarom klanten een iPhone kopen, is de grote opslagruimte. Als je dan door een defect plots niet meer aan je gegevens komt, is het belangrijk dat deze snel en goed worden gerecupereerd. Dit is een van de specialisaties van De Telefoon Reparatie Winkel. Wij behandelen jouw data trouwens met de nodige discretie. Nergens vind je een betere service dan bij ons in Schoten voor een iPhone reparatie. Bij hardware- en softwareproblemen, wip bij ons binnen of bel onze bus. Wij helpen jouw telefoon er weer bovenop.

 

Contact met telefoon reparatie winkel
Kan ik je helpen?

Wij zijn in juni gesloten op de volgende dagen: Zaterdag 8, vrijdag 14, zaterdag 15, donderdag 20, vrijdag 21, zaterdag 22 en zaterdag 29 juni. Let op: Wij zijn altijd in de oneven weken op zaterdag gesloten!!!

Openingstijden

Chat met ons