Kianten geven ons een 9.7 /10
Vragen? Bel ons: 04-97639717
Apple reparaties

Iphone reparatie wilrijk kontich

iPhone reparatie Wilrijk en Kontich

iPhone reparatie Wilrijk en Kontich voor snelle en uitstekende service

Je iPhone is je trouwe metgezel. Op zowel zomerse zonnige dagen als 's winters door weer en wind kun je erop rekenen. Jammer genoeg hebben goed of slecht weer soms onprettige gevolgen. Is je iPhone kapot door hitte of kou, en woon je in Kontich of Wilrijk? iPhone reparatie bij De Telefoon Reparatie Winkel is dan geen probleem. Ook voor andere zaken zoals een gebroken beeldscherm, een batterij die niet wil opladen of een connector met slecht contact kun je bij ons terecht. Ben je niet in de gelegenheid om naar onze winkel te komen? Geef een seintje, en even later staat onze reparatiebus al voor jouw deur.

Onze winkel zit in Deurne en onze reparatiebus rijd o.a. in de volgende regio's:

iPhone reparatie Kapellen – BrasschaatiPhone reparatie Mechelen – WillebroekiPhone reparatie Wijnegem – SchoteniPhone reparatie Stabroek – Ekeren, iPhone reparatie Sint- Niklaas en Beveren

Apple iPhone

Apple watch

Apple iPad

Apple iPad Pro

Apple iPad Air

Apple iPad Mini

Apple MacBook Pro

Apple MacBook Air

MacBook

Apple iMac

iPhone Reparatie op locatie - Heerlijk eenvoudig

Het maakt niet uit of je thuis bent, op kantoor, in de sportclub of zelfs het café in Kontich of Wilrijk. Je iPhone herstelling doen we in een mum van tijd. Vaak kun je na een half uurtje alweer bellen, sms'en of appen. Niet alleen repareren we razendsnel en uiterst vakkundig volgens de specifieke richtlijnen van iPhone, we hebben zoveel vertrouwen dat we bijna altijd 2 jaar garantie aanbieden. Vergeet niet dat Testaankoop ons in 2016 heeft uitgeroepen tot beste reparatiewinkel van Vlaanderen. Dat is niet niks!

Jouw iPhone reparatie voor de laagste prijs! 

Een andere garantie die we hanteren, is die van de laagste prijs. Nergens anders in Wilrijk of Kontich is iPhone reparatie zo voordelig. Dat is een van de redenen waarom Testaankoop ons in 2016 verkoos als beste reparatiewinkel in Vlaanderen. We zijn fier op deze prestatie en zetten ons in om dit vertrouwen telkens weer te verdienen door onze klanten de best mogelijke service te leveren. Omdat we direct bij de fabrieken inkopen en dit doen voor meer dan 10 andere winkels kunnen wij de onderdelen veel voordeliger inkopen dan andere. En hier laten wij onze klanten van profiteren.

iPhone reparatie in Wilrijk of Kontich breng je bij ons

Op onze monteurs mag je rekenen. Niet alleen herstellen zij professioneel jouw iPhone, ze hanteren ook een hoge bedrijfsethiek. Kan je niet meer bij je gegevens, omdat bijvoorbeeld je scherm niet meer werkt? laat één van onze monteurs je dan snel helpen in Kontich of Wilrijk. Zijn je documenten eenmaal gered, dan worden ze ook behandeld met de nodige discretie. Je bent bij ons nooit verplicht de codes van je iPhone achter te laten. Ook geen er tijdens de reparatie geen gegevens verloren.

Goed nieuws in verband met je verzekering

Met raad en daad staan wij aan jouw zijde. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je verzekering de kosten van de iPhone reparatie dekt. Vraag het na bij je makelaar. Onze prijzen zijn al de laagste in Vlaanderen, maar als je een deel van de kosten terugbetaald kunt krijgen, dan is dat toch mooi meegenomen. We kunnen je met nog meer informatie van dienst zijn. Bel ons dan of stuur een e-mail. De voordelen zijn de moeite waard.

Onze winkel zit in Deurne en onze reparatiebus rijd o.a. in de volgende regio's:

iPhone reparatie Antwerpen en DeurneiPhone reparatie Zandhoven en Herentals, iPhone reparatie Ranst - Lier, iPhone reparatie Essen - Kalmthout

Contact met telefoon reparatie winkel
Kan ik je helpen?

Wij zijn in juni gesloten op de volgende dagen: Zaterdag 8, vrijdag 14, zaterdag 15, donderdag 20, vrijdag 21, zaterdag 22 en zaterdag 29 juni. Let op: Wij zijn altijd in de oneven weken op zaterdag gesloten!!!

Openingstijden

Chat met ons