Kianten geven ons een 9.7 /10
Vragen? Bel ons: 04-97639717
Apple reparaties

Reparatie apple

Apple herstel prijzen 

Hier vind je alle Apple herstel prijzen inclusief BTW en montage die we in onze winkel uitvoeren. Als je de prijs van je herstelling wilt weten, selecteer je je device en daarna het merk en model. Alle Apple herstellingen en prijzen komen nu tevoorschijn. Staat jouw Apple herstelling er niet tussen of heb je nog vragen? Dan mag je altijd contact opnemen met één van onze monteurs. Wij helpen je graag verder.

Onze winkel zit in Antwerpen / Deurne en onze mobiele Telefoonreparatiebus rijdt in de volgende regio's:

iPhone reparatie Deurne, iPhone reparatie Antwerpen, iPhone reparatie Kapellen en Brasschaat, iPhone reparatie Wijnegem en Schoten, iPhone reparatie Stabroek en Ekeren, iPhone reparatie Essen en Kalmthout, iPhone reparatie Ranst en Lier

Apple iPhone

Apple watch

Apple iPad

Apple iPad Pro

Apple iPad Air

Apple iPad Mini

Apple MacBook Pro

Apple MacBook Air

MacBook

Apple iMac

Laat jouw Apple reparatie uitvoeren door experts

De devices van Apple zijn altijd zeer stevig en betrouwbaar. Helaas kan een Apple reparatie soms toch nodig zijn: Een barst in het scherm van je iPhone na een ongelukkige val, batterij problemen of waterschade zijn veelvoorkomende problemen. Gelukkig zijn vrijwel alle schades, storingen en andere ongemakken uitstekend te verhelpen door één van onze Apple-experts. We voeren je Apple reparatie graag voor je uit in onze reparatie winkel of in één van onze Telefoon Reparatie Bussen bij jou voor de deur. Jouw Apple reparatie zal niet langer duren als één uur en je krijgt tot wel 2 jaar garantie. ​

Apple reparatie voordelen van De Telefoon Reparatie Winkel

✓ Tot 2 jaar garantie op schermen

✓ Meekijken tijdens de reparatie

✓ Klaar terwijl je wacht

✓ Scherpe prijzen

✓ Je data gaat niet verloren 

✓ Gratis parkeren voor de deur 

✓ Reparatie op locatie mogelijk 

✓ In- en verkoop van gebruikte Apple toestellen

De Telefoon Reparatie Bus repareert bij jou voor de deur

​De professionele monteurs van de Telefoon Reparatie Bus helpen je graag met een Apple reparatie. Na het aanvragen van een reparatieverzoek of het maken van een afspraak via onze website, plannen we met jou een afspraak en komen we met onze reparatie-bus bij je thuis, op het werk of zelfs op het terras een Apple reparatie uitvoeren. Een reparatieafspraak maak je eenvoudig online of door contact op te nemen met één van onze monteurs. ​Onze Telefoonreparatiebus is voorzien van al de benodigde gereedschappen en Apple-onderdelen om jouw iPhone of iPad vakkundig en snel te repareren. Vrijwel alle reparaties kunnen we in onze mobiele reparatiebus uitvoeren. Bovendien krijg je tot 2 jaar garantie op de door ons vervangen onderdelen​. Een aangename zekerheid. Plan vandaag nog jouw Apple reparatie bij ons in en blijf niet langer met een kapotte iPhone of iPad rondlopen.

Is jouw Apple reparatie helemaal gratis?

Is jouw iPhone of iPad in huis gevallen? Dan is het goed om te weten dat deze schade vaak gedekt is door een inboedel, aansprakelijkheids- of eventueel een reisverzekering. Uw inboedelverzekering vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht binnen in huis ontstaan, zoals een iPad die door een onhandigheid in van de bank valt, of een iPhone die van tafel valt. Hetzelfde voor een ongelukje dat iemand anders veroorzaakt. Hier kan je zijn of haar aansprakelijkheidsverzekering op aanspreken. Is de schade op vakantie ontstaan dan wordt de schade misschien wel vergoed door de reisverzekering. Het is altijd aan te raden om even te informeren bij uw verzekering. De kans is aanwezig dat je niet zelf voor de kosten van jouw Apple reparatie hoeft op te draaien.

Maak vandaag nog een afspraak om je Apple toestel te laten repareren

Jouw reparatie vandaag nog bij ons aanvragen? We begrijpen heel goed dat een probleem aan je iPhone of iPad zeer vervelend is. Het beperk je immers in je bereikbaarheid en communicatiemogelijkheden. Daarom kan je altijd bij ons terecht. We zijn zes dagen per week bereikbaar via onze website, email of telefoon. Ook eenvoudig via WhatsApp of social media kun je ons een berichtje sturen. Het maakt niet uit of je een particuliere of zakelijke Apple reparatie nodig hebt. Onze deskundige monteurs helpen je graag met jouw reparatie!

 

Contact met telefoon reparatie winkel
Kan ik je helpen?

Wij zijn in juni gesloten op de volgende dagen: Zaterdag 8, vrijdag 14, zaterdag 15, donderdag 20, vrijdag 21, zaterdag 22 en zaterdag 29 juni. Let op: Wij zijn altijd in de oneven weken op zaterdag gesloten!!!

Openingstijden

Chat met ons