Kianten geven ons een 9.7 /10
Vragen? Bel ons: 04-97639717

PC en computer herstellingen Antwerpen

Computer herstellingen Antwerpen. Alle herstel prijzen zijn inclusief BTW en montage. Als u de prijs van uw herstelling wilt weten, ontvangen wij graag de volledige model en type nummers van uw PC of computer. U mag ons foto's mailen of sturen via uw telefoon. Wij zoeken de juiste onderdelen erbij en zullen u voorzien van een herstelprijs. Lukt dat niet, dan hebben we uw PC of computer nodig voor onderzoek. Na het onderzoek ontvangt u direct de kosten. We hebben veel onderdelen op voorraad en kunnen u vaak direct helpen. Is dit niet het geval dan bestellen we wat we nodig hebben en is de gemiddelde levertijd 2-5 werkdagen. Wilt u meer informatie over een PC en computer herstelling? Neem dan contact op met één van onze monteurs. Houd er rekening mee dat een gemiddelde herstelling ongeveer 2-3 werkdagen duurt. We zijn de bekendste computer herstel winkel van Antwerpen en het is vrijwel altijd druk. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat we alle problemen vakkundig en zo snel als we kunnen voor u oplossen.

De beste PC en computer reparaties van Antwerpen

Wij zijn de specialist op het gebied van PC en computer reparaties in de omgeving Antwerpen. Wij repareren dagelijks PC en computeres en gemiddeld duurt dit niet langer 2-3 werkdagen. Ook hebben wij een open werkplaats en laten al onze klanten meekijken met de reparaties. Dit is vrij uniek, maar wij vinden het belangrijk dat onze klanten goed kunnen zien wat wij nu allemaal repareren. Bent u nieuwsgierig? Stap vrijblijvend bij ons binnen om een kijkje te nemen. Heeft u problemen met uw PC, computer of heeft er een ander vervelend ongeval plaatsgevonden en heeft u een computer reparatie in Antwerpen nodig? Bel ons!

Een PC of computer reparatie met 2 jaar garantie!

Wij geven (tenzij anders is afgesproken) 2 jaar garantie op een PC of computer reparatie? Wij repareren uw pc of computer vakkundig, professioneel en zo voordelig mogelijk. Bij ons in de winkel werken enkel deskundige monteurs met jaren ervaring. uw PC en computer reparatie is bij ons binnen enkele dagen al gereed, zodat u niet al te lang zonder moet. Een reparatie afspraak maakt u snel en gemakkelijk via onze website. Is de reparatie gedaan, krijgt u een mail dat u uw apparaat kan komen ophalen.

Dekt de verzekering uw PC en computers reparaties?

Het is wellicht goed om te weten dat veel PC en computers reparaties worden gedekt door uw inboedelverzekering. Schade aan uw computer door een onhandigheid zoals een val, stoot of bij waterschade wordt veelal gedekt door deze verzekering. Dit kan voorkomen dat u de reparatiekosten zelf moet betalen. Desondanks behoren onze tarieven tot de meest voordelige van Nederland en België en weet u vooraf altijd hoeveel u gaat betalen. We werken transparant en geven u altijd inzicht in de totstandkoming van de kosten. Onze prijzen zijn inclusief btw en montagekosten. Bij ons in Antwerpen staat u dus nooit voor verrassingen achteraf.

Snel en makkelijk uw reparatie inplannen?

Als u graag een computer reparatie in Antwerpen door ons wilt laten uitvoeren, maakt u eenvoudig via onze website een afspraak. Daarnaast zijn onze monteurs zes dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur bereikbaar per telefoon, mail of eenvoudig via WhatsApp of social media. Wij helpen zowel particulieren als bedrijven en onze vakkundige reparateurs staan altijd voor u klaar! Natuurlijk bent u in onze winkel ook van harte welkom voor een PC of computer reparatie.

 

Contact met telefoon reparatie winkel
Kan ik je helpen?

Openingstijden

Chat met ons