Kianten geven ons een 9.7 /10
Vragen? Bel ons: 04-97639717
Huawei reparaties

Reparatie huawei

Huawei reparatie Antwerpen

Moet jouw Huawei smartphone worden gerepareerd en woont of bevindt je je in Antwerpen? De ervaren monteurs van de Telefoon Reparatie Winkel verzorgen elke veel voorkomende reparatie van jouw smartphone snel, vakkundig en tegen een aantrekkelijk tarief. Hierbij kan je denken aan het repareren of vervangen van jouw scherm, batterij, oplaadconnector of bijvoorbeeld jouw camera. Loop binnen wanneer je in de buurt bent of meld hierboven eenvoudig een reparatieverzoek aan, zodat je meteen aan de beurt bent.

Daarom kiezen onze klanten voor de Telefoon Reparatie Winkel

De Telefoon Reparatie Winkel is niet alleen goed bereikbaar – we zijn gelegen langs de Ring van Antwerpen – je kan ook nog eens vlak voor de deur parkeren, gratis! Bovendien zijn er diverse winkels en supermarkten in de directe omgeving van onze winkel. Dus als je bij ons langskomt voor de reparatie van jouw Huawei smartphone, met of zonder afspraak, kan je tussendoor een boodschapje doen of bij ons wachten. Want natuurlijk ben je ook van harte welkom om onder het genot van een kopje thee of koffie met de monteur mee te kijken hoe hij de reparatie van jouw Huawei smartphone verricht.

Veilig, betrouwbaar en transparant - kenmerkend voor onze werkwijze

Wanneer was de laatste keer dat je jouw Huawei smartphone een dag niet bij je had? Precies! Een smartphone is tegenwoordig onmisbaar. Je doet er vrijwel alles mee: communiceren, betalen, jezelf informeren of zelfs waardevolle documentatie opslaan zoals foto’s van mensen die je dierbaar zijn. De monteurs van Telefoon Reparatie Winkel in Antwerpen zijn zich hiervan bewust, gaan zorgvuldig om met je data als het gaat om security en privacy en stellen jouw data veilig indien mogelijk. Bovendien overleggen wij altijd van tevoren met je wat we gaan doen en wat dat kost. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. We zetten de voordelen van Huawei smartphone reparatie in onze winkel voor je op een rijtje:

  • Onze winkel is goed bereikbaar
  • Gratis parkeren, vlak voor de deur
  • Diverse faciliteiten in de nabije omgeving
  • De data op je smartphone veiliggesteld
  • Tot twee jaar garantie op nieuwe onderdelen
  • Uitsluitend gebruik hoge kwaliteit onderdelen
  • Vooraf inzicht in reparatiekosten van smartphone
  • Reparatie Huawei smartphone door ervaren monteurs

Jouw verzekering vergoedt mogelijk de reparatiekosten

In sommige gevallen worden de reparatiekosten van jouw Huawei smartphone door jouw verzekeraar vergoed. Is de schade van je telefoon op vakantie ontstaan en heb je een reisverzekering? Of is de schade thuis ontstaan en heb je een inboedelverzekering afgesloten? Neem dan eens contact op met je verzekeraar. De kans is groot dat je de reparatiekosten gewoon vergoed krijgt. Is een derde verantwoordelijk voor de schade aan je smartphone? Dan draait de aansprakelijkheidsverzekering van de tegenpartij op voor de kosten. Indien gewenst, stellen wij een offerte voor jouw op welke je rechtstreeks aan de verzekering kunt toesturen.

Een bezoek aan onze winkel niet mogelijk?

Wellicht heb je geen vervoer, ben je slecht ter been of is het voor jouw anderszins niet mogelijk om bij onze winkel langs te komen. Geen nood. Wij hebben een passend alternatief: De Telefoon Reparatie Bus. Zie het als een mobiele variant van onze fysieke winkel in Antwerpen. Dezelfde kennis, kwaliteit en voorwaarden, maar dan bij jouw voor de deur, op kantoor of een andere locatie naar keuze. Neem gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden van deze dienst.

Contact met telefoon reparatie winkel
Kan ik je helpen?

Wij zijn in juni gesloten op de volgende dagen: Zaterdag 8, vrijdag 14, zaterdag 15, donderdag 20, vrijdag 21, zaterdag 22 en zaterdag 29 juni. Let op: Wij zijn altijd in de oneven weken op zaterdag gesloten!!!

Openingstijden

Chat met ons