Kianten geven ons een 9.7 /10
Vragen? Bel ons: 04-97639717

Laptop herstellingen in Antwerpen en omgeving

Wij herstellen professioneel uw laptop met tot wel 2 jaar garantie

Voor een laptop herstelling in de omgeving Antwerpen bent u bij De Telefoon en Computer Reparatie Winkel aan het juiste adres! Wij hebben al jaren ervaring met het herstellen van de laptop en zijn in 2016 uitgeroepen als beste reparatie winkel van Vlaanderen door de consumentenbond. Hoe werkt het bij ons: Wij hebben weinig prijzen op onze website staan omdat je voor elke laptop andere herstel prijzen hebt. Heeft u een laptop herstelling in de omgeving Antwerpen nodig? Dan mag u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of direct met uw laptop bij ons binnen stappen. Wij zullen uw laptop altijd eerst onderzoeken voor wij u een correcte reparatieprijs doorgeven. Deze onderzoekskosten betaald u alleen als u de laptop niet laat herstellen. Na het onderzoek ontvangt u een offerte die u dan eventueel aan uw verzekering kan overhandigen.

Heeft u de laptop reparaties voor uw bedrijf goed geregeld?

De Telefoon en Computer Reparatie Winkel in Antwerpen heeft een service speciaal voor bedrijven in het leven geroepen. Wij nemen alle zorgen uit handen en repareren alle laptops snel en professioneel. Bent u op zoek naar een slimme zakelijke oplossing voor de laptop reparaties binnen uw bedrijf? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn momenteel al ''de'' oplossing voor veel bedrijven in de regio Antwerpen. Geen vervelende contracten of andere verplichtingen. Enkel een service voor uw bedrijf op maat.

Deze laptop reparaties komen het meest voor in Antwerpen

Scherm reparatie laptop. Dit is één van de meest voorkomende laptop reparatie hier in Antwerpen. Heeft u schade aan het scherm, zit er een deuk in de cover of werk het beeldscherm niet meer. Dan heeft u wellicht een nieuw scherm nodig. Per laptop is de prijs verschillend en ook veranderen deze continu, omdat uw laptop ouder word en er ook steeds nieuwere op de markt verschijnen. Daarom vind u op onze website geen prijzen hierover. Om u elke dag te voorzien van de juiste laagste prijzen vragen wij deze direct voor u op.

Vochtschade laptop herstellen

Het verwijderen van waterschade aan een laptop is een moeilijke klus. Als er echt veel vocht in de laptop is gekomen en na het drogen werkt hij nog niet, dan is de kans groot dat er onderdelen vervangen moeten worden. Wij zullen uw laptop in dit geval eerst reinigen (€59) en daarna kunnen wij voor u eventueel een offerte opmaken. Kies bij serieuze vochtschade aan uw laptop dan ook voor De Telefoon en Computer Reparatie Winkel. Wij zorgen altijd voor een professionele laptop reparatie in Antwerpen. Zelf kunt u natuurlijk wel iets doen bij waterschade aan je laptop:

1. Positioneer uw laptop zodanig dat vocht, liefst via het toetsenbord, eruit kan lopen.
2. Als er geen vocht meer uitloopt, zorg dan voor vochtvreters.
3. Bel uw verzekeraar op (indien van toepassing).
4. Neem contact op met De Telefoon en Computer Reparatie Winkel voor vochtschadeherstel.

laptop Toetsenbord of trackpad reparatie

Door het vele gebruik van uw laptop toetsenbord en trackpad en door het vuil dat er gemakkelijk tussen kruipt kan er schade ontstaan. U zal zelf dan ook ervaren dat de toetsten niet meer zo soepel indrukken of zelfs helemaal niet meer reageren. Omdat wij niet één letter of cijfer kunnen vervangen dient het gehele toetsenbord vervangen te worden. Het kan ook zo zijn dat uw trackpad niet meer werkt of niet goed werkt. Gelukkig kunnen wij deze ook vervangen voor u.

Laat u trage laptop weer snel maken (laptop SSD upgrade)

Het is erg vervelend als u altijd maar te lang moet wachten tot uw laptop is opgestart. Wij kunnen deze weer terug snel maken door de harde schrijf te vervangen voor een SSD. Ook heeft u dan de keuze om de opslagruimte te vergroten van 250GB naar 500GB of zelfs naar 1TB. Zo doet u een relatief kleine investering en kunt u nog jaren genieten van uw laptop. 

De beste reparateurs voor uw laptop reparatie in Antwerpen staan voor u klaar

Als uw laptop niet meer goed werkt of er is schade dan doet u er goed aan deze even langs te brengen bij onze reparatie winkel in Antwerpen. Wij zorgen er graag voor dat u snel en zonder teveel geld te betalen weer gebruik kan maken van uw laptop. Onze reparateurs hebben al jaren ervaring en kunnen u altijd voorzien van de juiste informatie. Ook als we uw laptop niet meer kunnen repareren zullen we dit eerlijk tegen u zeggen en betaald u enkel de onderzoekskosten van 49€. Wij werken met een open keuken en iedereen mag altijd meekijken, hebben geen geheimen en proberen zo open en transparant mogelijk te werken. Niet voor niets vind Testaankoop ons de beste van Vlaanderen.

Contact met telefoon reparatie winkel
Kan ik je helpen?

Wij zijn in juni gesloten op de volgende dagen: Zaterdag 8, vrijdag 14, zaterdag 15, donderdag 20, vrijdag 21, zaterdag 22 en zaterdag 29 juni. Let op: Wij zijn altijd in de oneven weken op zaterdag gesloten!!!

Openingstijden

Chat met ons