Kianten geven ons een 9.7 /10
Vragen? Bel ons: 04-97639717

LG Reparatie prijzen

Hieronder vind u alle LG reparatie prijzen inclusief BTW, montage en voorrijkosten. Als u de prijs van uw reparatie wilt weten, klinkt u op het merk en vervolgens selecteert u het type toestel. U ziet dan alle reparaties die wij uitvoeren tevoorschijn komen met de daarbij horende prijzen. Staat uw LG reparatie er niet tussen of heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze monteurs. Wij helpen u graag.

Lg
Model
Reparatie
Afspraak

LG reparatie bij u voor de deur

 

Heeft u een LG reparatie nodig? Een smartphone uit de populaire LG G-serie is voor veel mensen een ideale telefoon. Het risico op een val of stoot is echter altijd aanwezig en leidt helaas snel tot een barst in het beeldscherm, deuken of krassen op de behuizing of afgebroken onderdelen. Als uw LG G al wat ouder is, dan loopt u ongetwijfeld eens tegen een slechter wordende batterij aan, of merkt u dat de aanwezige knoppen en connector wel wat slijtage gaan vertonen en niet meer zo soepel en snel als vroeger reageren. Het goede nieuws is dat vrijwel alle schades gerepareerd en slijtagegevoelige onderdelen vervangen kunnen worden. De TelefoonReparatie-Bus helpt u graag bij u LG reparatie. Zonder gedoe en gewoon bij u voor de deur of op een locatie waar het u uitkomt.

 

Gratis LG reparatie bij de TelefoonReparatie-Bus

 

Laat uw LG reparatie gratis uitvoeren bij de TelefoonReparatie-Bus? De kans is groot dat deze schade wordt gedekt door uw inboedelverzekering als deze in huis is voorgevallen. Informeer dus zeker even naar de voorwaarden bij uw verzekeraar. Een LG reparatie doen we graag bij u op locatie wanneer het u uitkomt. Éen van onze deskundige monteurs verhelpt alle voorkomende problemen aan de LG smartphones. Onze profesioneel ingerichte reparatie-bus is compleet ingericht als functionele werkplaats, waar ekle LG reparatie uit te voeren is. Uw voordeel? U hoeft niet meer naar een fysieke winkel om uw LG te laten repareren en weet zeker dat u uw LG niet dagenlang kwijt zult zijn. Na de LG reparatie krijgt u bovendien maar liefst twee jaar garantie op de vervangen onderdelen​.

 

Onze voordelen van een LG reparatie

 

Wanneer u uw LG reparatie door een van onze specialisten laat uitvoeren, weet u zeker dat:

 

  •         Bijna alle beschadigingen, problemen en defecten kunnen worden verholpen.
  •         Wij u op een locatie naar keuze komen bezoeken en direct uw LG reparatie uitvoeren.
  •         De prijzen iedere dag zeer scherp en actueel zijn.
  •         U maar liefst twee jaar garantie krijgt op de vervangen onderdelen.

 

 

 

Heeft uw LG schade opgelopen door een onvoorziene omstandigheid, zoals een val of waterschade? Wij helpen u graag.

 

Uw LG reparatie inplannen?

 

Wilt u uw LG reparatie graag door ons laten uitvoeren? Dan doen wij dat graag op de locatie van uw keuze en op de datum en het tijdstip dat u uitkomt. U kunt ons hiervoor zes dagen per week van 09.00 tot 21.00 bereiken, per telefoon, e-mail, maar ook eenvoudig via WhatsApp of social media.

Contact met telefoon reparatie winkel
Kan ik je helpen?

Openingstijden

Chat met ons