Kianten geven ons een 9.7 /10
Vragen? Bel ons: 04-97639717

Macbook reparatie Antwerpen

Bij De Telefoon Reparatie Winkel kan je terecht voor de reparatie van jouw Macbook of iMac. Onze specialisten beschikken over de juiste expertise om jou apparaat naar wens te repareren. Of het nu gaat om het vervangen van het Macbook-scherm, het vervangen van een harde schijf in uw iMac of het herstellen van vochtschade, wij zorgen ervoor dat jou Apple apparaat weer zo goed als nieuw functioneert. Wij zijn daarnaast op de hoogte van de technologische specs van Apple en zorgen ervoor dat wij altijd werken met de beste onderdelen die voldoen aan de kwaliteitseisen van Apple. Zo garanderen wij dat het apparaat na de reparatie weer perfect werkt en voldoet aan de standaard specificaties. 

Onze dienstverlening kenmerkt zich door onze klantgerichte aanpak. Zo bieden wij snelle en vakkundige reparaties tegen een scherpe prijs. Wij gebruiken enkel hoogwaardige onderdelen voor onze reparaties en geven tot wel 2 jaar garantie op de reparatie. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor deskundig advies en tips over het gebruik van jou Macbook of iMac. Hieronder vind je alle modellen Macbooks en iMac's. Selecteer jouw apparaat, zodat alle reparaties tevoorschijn komen. Je kan jouw reparatie selecteren en hem aanmelden. Heb je vragen? Contacteer ons gerust.

Macbook scherm kapot, wat nu?

Macbook scherm vervangen? Als het scherm van jou Macbook kapot is, is het belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen om verdere schade door bijvoorbeeld vocht te voorkomen. Het is dan wel aan te raden om het scherm te laten vervangen.

Bij ons kan je terecht voor een professionele en snelle reparatie van het scherm van jou Macbook. Onze gecertificeerde reparateurs hebben de expertise en ervaring om het scherm snel en vakkundig te vervangen. Zo ben je verzekerd van een goed werkend scherm en kan je snel weer aan de slag met de dagelijkse bezigheden op jou Macbook.

Je kan bij ons langskomen in de winkel. Na ontvangst van jou Macbook, voeren we een grondige diagnose uit en stellen we een heldere offerte op. Na akkoord gaan we direct aan de slag met de reparatie. Zo ben je verzekerd van een snelle en betrouwbare service!

Macbook Air of Macbook Pro scherm vervangen? De Telefoon Reparatie Winkel in Antwerpen staat voor je klaar.

 

Macbook batterij vervangen

Na verloop van tijd is het goed mogelijk dat de batterij van de Macbook snel leeg gaat. Dit kan verschillende oorzaken hebben, denk aan het gebruik van zware programma's, veroudering van de batterij of problemen met het opladen. Wanneer je merkt dat de batterij van jou Macbook te snel leeg gaat, is het verstandig om deze te laten vervangen. Bij De Telefoon Reparatie Winkel kunnen wij de batterij van je Macbook vervangen met een nieuwe batterij. Zo ben je weer verzekerd van een langere batterijduur en optimale prestaties van de Macbook.

 

Reparatie Macbook waterschade

Heb je per ongeluk een drankje over je MacBook laten vallen? Waterschade aan de Macbook kan ernstige gevolgen hebben. Het is dan ook belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Zet hem gelijk uit indien dat nog mogelijk is en breng hem gelijk binnen Bij De Telefoonreparatie Winkel in Antwerpen. Hier hebben we ervaren medewerkers die gespecialiseerd zijn in het herstellen van waterschade aan Macbooks en andere laptops. We zien vaak dat klanten hun MacBook nog proberen op te laden of gewoon doorgaan met werken dit met ernstige schade als gevolg.

Onze experts beginnen met het grondig reinigen van alle componenten binnen in de Macbook om eventuele resten van vloeistoffen te verwijderen. Vervolgens zullen we de schade aan de hardware van de Macbook inspecteren en eventueel beschadigde onderdelen vervangen.

 

Macbook of iMac SSD vervangen?

Als je een Macbook of iMac gebruikt, kan het na verloop van tijd voorkomen dat de harde schijf begint te haperen of zelfs helemaal stopt met werken. Dit kan heel vervelend zijn, omdat het de productiviteit en workflow stopt. Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem: Je kan de harde schijf laten vervangen door een SSD.

Een SSD (Solid State Drive) is een type opslag dat gebruik maakt van flashgeheugen in plaats van bewegende onderdelen. Dit betekent dat een SSD veel sneller is dan een traditionele harde schijf, omdat er geen vertraging is vanwege de tijd die nodig is om bewegende onderdelen te lezen en te schrijven. Als je de harde schijf van jouw iMac of Macbook wilt vervangen door een SSD, dan kan je terecht bij De Telefoon Reparatie Winkel in Antwerpen. Zelfs als je al een SSD hebt en je wilt deze uitbreiden naar meer GB dan is dat uiteraard ook mogelijk. Dit duurt vaak niet meer dan 2 werkdagen.

 

Software herstel iMac Antwerpen

Als jouw iMac of Macbook problemen heeft met de software, zoals trage prestaties, vastlopen of foutmeldingen, of je device is compleet gecrasht, kan een software-herstel of een herinstallatie de oplossing zijn. Bij De Telefoon Reparatie Winkel in Antwerpen hebben we ervaren medewerkers die gespecialiseerd zijn in het herstellen van de software van iMacs en Macbooks.

Bij De Telefoon Reparatie Winkel in Antwerpen begrijpen we dat je niet zonder je iMac of Macbook kunt en dat een snelle reparatie essentieel is. Daarom bieden we een snelle en betrouwbare software-herstelservice aan. We kunnen je Apple apparaat opnieuw installeren met de originele software of upgraden naar de nieuwste versie, afhankelijk van jou wensen en behoeften. Zo kan je weer snel en efficiënt werken op je iMac of Macbook.

 

Toetsenbordreparatie MacBook Antwerpen

Een toetsenbord dat niet goed werkt kan erg frustrerend zijn. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door gemorste vloeistof of vuil dat onder de toetsen komt. Een defect toetsenbord kan leiden tot typfouten, het niet goed functioneren van sneltoetsen of het niet reageren van de toetsen. Bij De Telefoon Reparatie Winkel kunnen we je toetsenbord repareren of vervangen, zodat je weer efficiënt kunt typen. Wat we ook erg veeltegen komen zijn MacBooks met ontbrekende toetsen. Er wordt vaak gevraagd of we losse toetsen kunnen vervangen, maar dat is helaas niet mogelijk. Enkel een compleet toetsenbord.

 

Overige reparaties voor Macbook en iMac 

Naast de bovenstaand genoemde reparaties zijn er tal van andere factoren die op den duur aan vervanging of reparatie toe zijn. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van de ventilator, luidsprekers of het vervangen wifi-antennes, of andere onderdelen die niet goed werken. Bij De Telefoon Reparatie Winkel is geen opdracht te gek en staan we graag voor je klaar.

 

Mac reparatie bij De Telefoonreparatie Winkel in Antwerpen

SSD in de Macbook vervangen? Een nieuwe batterij in je Macbook ? Of vochtschade verhelpen? We staan graag voor je klaar om jou Macbook weer naar ere te herstellen. We zijn expert in het repareren van Apple apparaten en zorgen ervoor dat jouw laptop of pc binnen no time weer functioneert zoals deze hoort te functioneren.

Kom langs in onze winkel in Deurne-Antwerpen, waar we graag informeren over de mogelijkheden van Macbook reparatie.

Contact met telefoon reparatie winkel
Kan ik je helpen?

A.s maandag 2de Pinksterdag zijn we gesloten. Let op: Wij zijn altijd in de oneven weken op zaterdag gesloten!!!

Openingstijden

Chat met ons