Kianten geven ons een 9.7 /10
Vragen? Bel ons: 04-97639717

MacBook herstellingen Antwerpen

Onze prijzen

Alle MacBook herstel prijzen bij ons in Antwerpen zijn inclusief BTW en montage. Ben je benieuwd wat jouw herstelling kost? Zoek hierboven jouw model op en alle prijzen komen tevoorschijn. Kan je je herstelling niet vinden? Dan ontvangen wij graag het volledige model en serienummer van jouw MacBook of iMac. Natuurlijk mag je ons ook foto's mailen of sturen via je gsm. Wij zoeken de juiste onderdelen erbij en zullen je voorzien van een complete herstelprijs. Lukt dat niet, dan mag je ook binnen wandelen met je MacBook. Weet je niet wat het probleem is dan doen wij een onderzoek en sturen je de uitslag per mail. Als je akkoord bent zullen wij de MacBook herstelling in Antwerpen uitvoeren en heb je snel je hem snel weer terug. We hebben veel onderdelen op voorraad en kunnen de herstelling meestal binnen 2-3 werkdagen al klaar hebben. Is dit niet het geval dan bestellen wij wat we nodig hebben en is de gemiddelde levertijd 2-5 werkdagen. Wil je meer informatie over een MacBook herstelling bij ons in Antwerpen? Neem dan contact op met één van onze monteurs. Wij helpen je graag. Natuurlijk kan je veel prijzen zelf bekijken en je reparatie aanvragen door hierboven op je modelnummer te zoeken.

MacBook en iMAc scherm reparatie in Antwerpen

Wij zijn jouw specialist op het gebied van MacBook scherm reparaties en iMac LCD,s en glasplaat reparaties in de omgeving Antwerpen. We vervangen jouw scherm binnen 1 tot 2 dagen zonder het verlies van de data. We hebben een open werkplaats en laten al onze klanten meekijken met al onze MacBook scherm reparaties. Dit is vrij uniek, maar wij willen graag werken op een manier, zodat alle klanten kunnen zien wat wij nou precies repareren of vervangen. Is jouw MacBook gevallen of heeft er een ander vervelend ongeval plaatsgevonden en is het scherm gebarsten? Bel ons en we helpen je zo snel als we kunnen!

MacBook batterij vervangen

Ben je er ook helemaal klaar mee? Je wilt lekker doorwerken en je batterij is elke keer weer veel te snel leeg. Hier kan je simpel wat aan laten doen. Je MacBook accu vervangen doen wij in een paar uurtjes. Het werkt makkelijk als je je MacBook komt afgeven en een boodschapje gaat doen. Daarna kan je hem namelijk alweer ophalen. Let ook goed op dat als je veel last hebt van je batterij hij kan opzwellen! Als je ziet dat dit gebeurd is is het heel verstandig direct naar onze winkel in Antwerpen te komen. Er kan namelijk veel kapotgaan als een batterij dik wordt.

MacBooks met waterschade in Antwerpen

Regel 1! Als je waterschade hebt dan breng je hem direct langs. Wij halen je MacBook gelijk uitéén en kunnen snel de schade beperken. We krijgen namelijk regelmatig klanten in de winkel die hun MacBook met waterschade hebben proberen aan te zetten en op te laden. Doe je dit dan verhoog je de kans met 80% dat je MacBook onherstelbaar wordt. Dus pas altijd op met vloeistoffen in de buurt van je kostbare MacBook.

Ik wil mijn iMac of MacBook upgraden

Als je MacBook of iMac niet meer zo snel is als je zou willen of je komt opslag te kort kan je bij ons een upgrade aanvragen. We checken dan de mogelijkheden voor jouw model en voorzien je van een passende offerte. Normaal gezien zal een upgrade niet langer als 2-3 dagen duren. Zo kunnen we je SSD of Hardeschijf vervangen voor één met meer opslag of je werkgeheugen (RAM geheugen) vervangen door één met meer geheugen. Door deze MacBook of iMac reparatie in Antwerpen zal hij aanzienlijk sneller worden.

 

iMac en MacBook reparatie met 1 jaar garantie in Antwerpen

Wis je dat wij vrijwel altijd 1 jaar garantie geven op onze MacBook en iMac reparaties in Antwerpen(m.u.v. batterijen)? Wij repareren jouw MacBook professioneel en met originele onderdelen. In ons reparatiecentrum werken enkel deskundige monteurs met jaren ervaring. Jouw MacBook reparatie is bij ons binnen enkele dagen al gereed, zodat je niet al te lang zonder moet. Een reparatie afspraak maak je snel en gemakkelijk via onze website. Spreek je liever eerst met een monteur? Ons telefoonnummer vind je op de website.

Dekt de verzekering jouw MacBook of iMac reparatie?

Het is wellicht goed om te weten dat veel MacBook en iMac reparaties worden gedekt door de inboedel of reisverzekering. Schade aan jouw MacBook door een onhandigheid zoals een val, stoot of bij waterschade wordt veelal gedekt door deze verzekeringen. Heeft iemand anders de schade veroorzaakt dan kan de schade op deze persoon verhaald worden. Dit kan voorkomen dat je de reparatiekosten zelf moet betalen. Desondanks behoren onze tarieven tot de meest voordelige van Nederland en België en weet je vooraf altijd hoeveel je gaat betalen. We werken transparant en geven je altijd inzicht in de totstandkoming van de kosten. Onze prijzen zijn inclusief btw en montagekosten. Bij ons sta je dus nooit voor verrassingen achteraf.

Snel en makkelijk je reparatie inplannen?

Als je graag een MacBook reparatie door ons wilt laten uitvoeren in Antwerpen, maak je eenvoudig via onze website een afspraak of komt je zonder afspraak bij ons binnen wandelen. Daarnaast zijn onze monteurs zes dagen per week van 09.00 tot 18.00 uur bereikbaar per telefoon, mail of eenvoudig via WhatsApp of social media. Wij helpen zowel particulieren als bedrijven en onze vakkundige reparateurs staan altijd voor je klaar! Natuurlijk ben je in onze winkel van harte welkom.

 

Contact met telefoon reparatie winkel
Kan ik je helpen?

Openingstijden

Chat met ons