Kianten geven ons een 9.7 /10
Vragen? Bel ons: 04-97639717
OnePlus reparaties

Reparatie oneplus

OnePlus herstelling Antwerpen

Woon of werk je in Antwerpen en is jouw OnePlus smartphone defect? Bij De Telefoon Reparatie Winkel kan je terecht voor elke gangbare reparatie aan jouw OnePlus smartphone. Denk daarbij aan het vervangen van de oplaadconnector, het repareren van het scherm, het herstellen van de speaker, het plaatsen van een nieuwe batterij of het opnieuw installeren van het besturingssysteem. Kom langs op een tijdstip naar eigen keuze of meldt jouw reparatie afspraak snel en eenvoudig aan, zodat je niet onnodig hoeft te wachten. Selecteer jouw model en bekijk de herstelprijzen. Heb je vragen contacteer ons gerust.

Daarom kiest u voor de Telefoon Reparatie Winkel

De Telefoon Reparatie Winkel is gelegen langs de Ring van Antwerpen en daarmee uitstekend bereikbaar. U kunt tevens kosteloos, vlak voor de deur van onze winkel parkeren. Heeft u geen afspraak? Ook dan bent u van harte welkom. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u rustig wachten, totdat u aan de beurt bent. U kunt zelfs meekijken hoe uw OnePlus smartphone wordt gerepareerd. Vult u uw tijd liever praktisch in? Er zijn diverse winkels en supermarkten op steenworp afstand van onze winkel.

Wij repareren uw smartphone veilig, betrouwbaar en transparant

Uw OnePlus smartphone is onmisbaar. U zoekt er dingen mee op, u communiceert ermee, u betaalt ermee en waarschijnlijk slaat u er ook persoonlijke dingen in op. Denk aan belangrijke contactgegevens, foto’s van familie en vrienden en app gesprekken. Bij De Telefoon Reparatie Winkel in Antwerpen vinden we het daarom belangrijk om op een zorgvuldige en betrouwbare wijze met uw gegevens om te gaan. Vanzelfsprekend overleggen wij altijd van tevoren met u over wat we gaan doen en welke kosten daaraan zijn verbonden. Hieronder nogmaals alle voordelen:

  • Uitstekende bereikbaarheid
  • Kosteloos voor de deur parkeren
  • Diverse faciliteiten nabij gelegen
  • Reparatie door ervaren specialisten
  • 2 jaar garantie op nieuwe onderdelen
  • Gebruik van hoogwaardige onderdelen
  • Duidelijkheid vooraf over reparatiekosten
  • Veilige en vertrouwelijke omgang met uw data

Verhaal de reparatiekosten op uw verzekering

Als de schade aan uw OnePlus smartphone thuis of op vakantie is ontstaan, dan bestaat de kans dat u de reparatiekosten op uw inboedel- of reisverzekering kunt verhalen. Is dit het geval en beschikt u over een dergelijke verzekering? Dan adviseren wij u om contact met uw verzekeraar op te nemen. Is de schade aan uw OnePlus telefoon ontstaan door toedoen van een derde? Dan draait de tegenpartij op voor de kosten en worden deze op diens aansprakelijkheidsverzekering verhaald. Indien u wordt gevraagd om een offerte toe te sturen, stellen wij deze graag voor u op.

Is langskomen voor u geen optie?

Is het om wat voor reden dan ook voor u niet mogelijk om onze Telefoon Reparatie Winkel in Antwerpen te bezoeken? Dan hebben wij voor u een alternatieve oplossing: de Telefoon Reparatie Bus. Wij garanderen dezelfde expertise, voorwaarden en kwaliteit, maar dan bij u op locatie. Bijvoorbeeld bij u voor de deur, op het werk of een andere locatie van uw keuze. Bent u benieuwd of we ook bij u langskomen of wilt u meer informatie? Bel of mail en vraag naar de mogelijkheden!

Contact met telefoon reparatie winkel
Kan ik je helpen?

A.s maandag 2de Pinksterdag zijn we gesloten. Let op: Wij zijn altijd in de oneven weken op zaterdag gesloten!!!

Openingstijden

Chat met ons