Kianten geven ons een 9.7 /10
Vragen? Bel ons: 04-97639717
Samsung reparaties

Reparatie samsung

Samsung herstellingen Antwerpen

Moet jouw Samsung smartphone in Antwerpen worden hersteld? In onze Telefoon Reparatie Winkel bieden we alle veel voorkomende reparaties aan Samsung Smartphones. Hierbij kan je denken aan het vervangen van een batterij, het repareren van waterschade, het plaatsen van een nieuwe scherm en zelfs het rechtbuigen of uitdeuken van jouw smartphone. Kom langs wanneer het jou uitkomt of maak hierboven eenvoudig een herstel afspraak en voorkom onnodig wachten in onze winkel. Selecteer jouw model en bekijk de herstelprijzen. Heb je vragen contacteer ons gerust. We helpen je graag.

Galaxy Note

Samsung Laptop

Galaxy S

Galaxy A

Galaxy M

Galaxy J

Waarom kiezen voor De Telefoon Reparatie Winkel?

Onze Telefoon Reparatie Winkel is goed bereikbaar en vlak gelegen langs de Ring van Antwerpen. Bovendien kunt u gratis, recht voor de deur parkeren. Indien u zonder afspraak langskomt bent u welkom om tijdens de reparatie van uw Samsung smartphone in onze winkel te wachten. Voorzien van een kopje koffie of thee, kunt u met onze ervaren monteur meekijken als u dat leuk vindt. Gaat u graag efficiënt met uw tijd om? Er zijn diverse winkels en supermarkten op loopafstand. Even een boodschap tussendoor.

Uw smartphone reparatie: veilig, betrouwbaar en transparant

Een belangrijk deel van uw leven speelt zich tegenwoordig op uw Samsung smartphone af: foto’s van uw dierbaren, gesprekken met vrienden en zelfs werk gerelateerde zaken. De ervaren monteurs van onze Telefoon Reparatie Winkel in Antwerpen gaan zorgvuldig en vertrouwelijk met uw data om en stellen deze veilig indien mogelijk. Let wel: Wij zijn nooit aansprakelijk voor eventuele verlies van data. Daarnaast doen we altijd, alles in overleg met u en zijn we van tevoren helder en transparant over de te maken kosten. Graag zetten we hieronder de voordelen voor u nog eens op een rijtje:

  • Goede bereikbaarheid
  • Gratis voor de deur parkeren
  • Diverse winkels nabij gelegen
  • Reparatie door ervaren monteurs
  • Tot 2 jaar garantie op onderdelen
  • Transparantie over reparatie kosten
  • Gebruik van originele kwaliteit onderdelen
  • Vertrouwelijke behandeling van uw data

De reparatiekosten op uw verzekering verhalen

Is de schade aan uw Samsung smartphone thuis ontstaan? Of wellicht op vakantie? Dan is de kans groot dat u de gemaakte kosten van uw reparatie op uw inboedel- of reisverzekering kunt verhalen. Indien hier bij u sprake van is, adviseren wij u even contact met uw verzekeraar op te nemen. Heeft iemand anders de schade aan uw Samsung telefoon veroorzaakt? Dan worden de kosten vanzelfsprekend op de aansprakelijkheidsverzekering van de tegenpartij verhaald. Op uw verzoek stellen wij graag een offerte voor uw Samsung reparatie op, welke u direct aan de verzekeraar kunt doorsturen.

Bent u niet in staat om langs te komen?

Bent u niet in staat of in de gelegenheid om langs onze Telefoon Reparatie Winkel in Antwerpen te komen voor de reparatie van uw Samsung smartphone? Dan bieden wij een handig alternatief: de Telefoon Reparatie Bus. Dezelfde expertise, dezelfde kwaliteit en dezelfde voorwaarden, maar dan bij u thuis voor de deur, op kantoor of op een andere locatie naar keuze. Bent u benieuwd of we ook naar uw locatie komen? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan nu contact op!

Contact met telefoon reparatie winkel
Kan ik je helpen?

Openingstijden

Chat met ons