Kianten geven ons een 9.7 /10
Vragen? Bel ons: 04-97639717

Samsung reparatie Antwerpen en omgeving

Laat je Samsung professioneel repareren op locatie of in onze reparatie winkel

De Telefoon Reparatie Winkel specialiseert zich al jaren in het vakkundig repareren van jouw Samsung telefoon. Loop je rond met een gebarsten scherm of een zwakke batterij? Laat onze monteurs jouw vandaag nog helpen! Wij bestellen alle Samsung onderdelen direct bij de hoofdleverancier in Nederland en kunnen jouw Samsung repareren met de originele stukken en geven hier 2 jaar garantie op. Ben je druk en kan je niet naar onze winkel komen? Kijk dan is naar de mogelijkheid om de Telefoonreparatiebus bij jouw op locatie te laten komen. Wij bieden namelijk ook de service jou Samsung reparatie in Antwerpen en omgeving op locatie uit te voeren. Dit is wel tegen een kleine meerprijs. Wij bieden jouw altijd de mogelijkheid aan om met de Samsung reparatie mee te kijken, zodat je precies weet wat er allemaal gebeurt tijdens de reparatie: Let wel een gemiddelde Samsung Galaxy reparatie kan tot wel 3 uur duren. Wil je meer informatie? Contacteer ons of selecteer hieronder jouw reparatie en meld hem direct aan

 

Model
Reparatie
Afspraak

Selecteer jouw toestel

Galaxy Note

Galaxy S

Galaxy A

Galaxy J

Overige

Je hebt een Samsung reparatie nodig, wat doe je?

Als je net je Samsung telefoon hebt laten vallen en na het oprapen zie je een enorme barst in je scherm zitten, of je sukkelt al weken met een batterij die de middag nog niet haalt, snappen wij dat je dit snel wilt laten repareren en natuurlijk niet je Samsung dagen wilt missen. Er zijn zelfs reparatie winkels die alle data verwijderen alvorens de reparatie. Wij doen dit niet en zorgen dat jouw Samsung reparatie in Antwerpen maar een paar uur duurt en dit met behoud van alle data. Natuurlijk adviseren wij wel altijd om regelmatig een reserve kopie te maken! Elke dag maken wij het helaas weer mee dat klanten al hun gegevens kwijt zijn geraakt omdat bijvoorbeeld: Hun Samsung Galaxy S9 repareren niet meer lukt. Stel je rijd met je auto over je Samsung Galaxy S9 dan heb je grote kans dat ook wij hem niet meer kunnen herstellen. En ja dit gebeurt vaker dan je denkt. Dus wil je snel jouw Samsung laten repareren? Dan is De Telefoon Reparatie Winkel in Antwerpen een uitstekende keuze.

Waarom wij de laagste Samsung reparatie prijzen van Antwerpen kunnen hanteren

Omdat De Telefoon Reparatie Winkel in Antwerpen al jaren zaken doet met Samsung Nederland kunnen wij de reparatie onderdelen extra voordelig inkopen. Wel is het zo dat de Smartphones van Samsung één van de duurste merken is om te laten repareren. Des al niet te min proberen wij alle Samsung reparaties zo voordelig mogelijk te houden. Het is dan ook altijd aan te raden om de verzekering te raadplegen. Heeft iemand anders bijvoorbeeld; per ongelijk jouw Samsung Galaxy Note 9 uit je handen gestoten? Dan kan je zijn of haar aansprakelijkheidsverzekering inschakelen. Zo voorkom je dat je zelf een hoop geld moet betalen.

Mijn Samsung telefoon heeft waterschade, wat doe ik nu?

Vroeger gaven wij het advies je Samsung telefoon direct uit te zetten, in lijst te leggen en zo spoedig mogelijk bij ons binnen te brengen. Nu omdat alle Samsung telefoons zo goed als waterdicht zijn heeft in rijst leggen niet meer zoveel zin. Zet hem uit en breng hem direct binnen. Wij kunnen hem dan gelijk openmaken en jouw laten zien wat de schade is. Daarna zullen wij hem reinigen en weten we vaak al binnen 24 uur welke onderdelen er vervangen moeten worden. Het is wel verstandig om er rekening mee te houden dat hij niet meer gerepareerd kan worden. Water en elektronica gaan nou eenmaal niet samen. De kans dat wij hem nog kunnen maken is afhankelijk van wat jij doet nadat jouw Samsung waterschade heeft opgelopen.

Plan vandaag nog jouw Samsung reparatie bij ons in

Via onze website kan je gemakkelijk een afspraak inplannen bij onze winkel in Antwerpen of bij jouw op locatie. Spreek je toch graag eerst een monteer over de mogelijkheden dan kan je ons 5 dagen per week bereiken van 10 tot 18 uur en zaterdag van 10 tot 16 uur. Je kan bellen, What’s appen of een bericht sturen via mail of social media. Wij doen er alles aan deze zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Wij helpen je graag met een Samsung Galaxy reparatie in de omgeving Antwerpen

Contact met telefoon reparatie winkel
Kan ik je helpen?

Openingstijden

Chat met ons