Kianten geven ons een 9.7 /10
Vragen? Bel ons: 04-97639717
Telefoon reparatie deurne

Telefoon of GSM reparatie in Deurne

Laat je telefoon repareren in Deurne op locatie of in onze winkel.

Je verzorgt en beschermt je telefoon goed. Toch kan het voorkomen dat je batterij versleten raakt of dat de oplaadconnector slecht contact maakt. Misschien is er een ongelukje gebeurd, en is het scherm van je telefoon gebarsten. Geen nood! Bij De Telefoon Reparatie Winkel in Deurne kunnen we daar iets aan doen. Langer dan een half uurtje duurt het meestal niet om je telefoon te repareren in Deurne. Zo kun je snel weer naar hartenlust bellen, sms'jes sturen of op het internet surfen. Twee gemakkelijke keuzes heb je: je komt voor de telefoon reparatie naar Deurne, of je belt, en we komen zo spoedig mogelijk met onze mobiele reparatiebus naar uw locatie. We repareren dan jouw telefoon terwijl jij doorgaat met andere belangrijke zaken.

Volgens Testaankoop kom je voor de best GSM reparaties naar De Telefoon Reparatie Winkel in Deurne. We scoorde het beste in prijs, kwaliteit, service en snelheid. Ook word het erg gewaardeerd dat je bij ons in de winkel mee mag kijken terwijl onze monteur jouw GSM reparatie in Deurne uitvoert. Vertrouwen vinden wij er belangrijk en doen er op deze manier alles aan om een GSM reparatie zo transparant mogelijk te maken. Heb je nog vragen? Stel ze aan één van onze monteurs die je kan bereiken via telefoon, mail of social media. Wij antwoorden doorgaans binnen 1 uur.

Selecteer hieronder jouw telefoon en check de reparatie mogelijkheden. Wil je direct contact met een monteur? Bel of bericht ons vandaag nog.

De Telefoon Reparatie Winkel is goed bereikbaar in Deurne 

Je vindt De Telefoon Reparatie Winkel in Deurne recht tegenover de Del Haize op de Herentalsebaan 122, niet ver van 't Mestputteke. Met tram 8 of 24 ben je in een wip bij ons, maar ook diverse bussen stoppen niet ver van onze deur. Natuurlijk kun je ook de auto nemen deze parkeer je gratis bij onze winkel, of je fietst met de velo naar ons toe. We verwelkomen je met een glimlach en er staat altijd koffie klaar. Dat is zoveel aangenamer terwijl je wacht en meekijkt terwijl wij je telefoon reparatie Antwerpen uitvoeren.

Nog eenvoudiger: laat je gsm thuis herstellen

Maak het jezelf gemakkelijk. Bel, Whats App ons of stuur een e-mailtje. Onze telefoon reparatie-bus is er al binnen 1 of 2 werkdagen. Je geniet van dezelfde vakkundigheid en snelheid als in de winkel om die kapotte telefoon weer tot leven te wekken. Natuurlijk is reparatie thuis een ruim begrip. Op kantoor in Deurne je GSM repareren of bij een kennis gaat even gemakkelijk. Wisselstukken van de bekendste merken. Of je nu een Apple reparatie, een Samsung reparatie of een Huawei reparatie nodig hebt, we hebben het nodige materiaal in huis of op de bus om deze te repareren. Ook de merken OnePlus, sony, Motorola en Nokia behoren tot ons reparatie assortiment.

Laat je telefoon herstelling in Deurne gerust aan ons over

We zorgen ervoor dat je geen data verliest tijdens de herstelling en geven bijna altijd 2 jaar garantie op een GSM reparatie in Deurne. Onze prijzen zijn vlijmscherp. Wist je trouwens dat in sommige gevallen de verzekering de kosten terugbetaalt? Check je inboedelverzekering even. Heeft iemand anders de schade veroorzaakt? Dan geldt de verzekering voor burgerlijke aansprakelijkheid. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mee dan direct contact op met één van onze monteurs. Wij helpen graag.

Contact met telefoon reparatie winkel
Kan ik je helpen?

Openingstijden

Chat met ons